Bebek İkinci El Peg perego Pliko Switch bebek arabası+isofix oto koltuğu(anakucağı) +bazası

bebek_bebek

pamuk prensim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
148
8
Peg Perego Pliko Switch modeli.Aynı zamanda tam yatar portbebe şeklini alabiliyor.Üzerinde portbebe ile katlanabiliyor.Ana kucağı aynı zamanda son güvenlik şartlarına uygun isofixle bağlanan oto koltuğudur.Oto koltuğu bebek arabasına tek olarak bağımsız takılıyor.Oto koltuğu diğer markalardan farklı olarak 13kg.'a kadar kullanılabiliyor.
Bebek arabası+otokoltuğu(anakucağı)+bazası birarada set halinde.Peg Perego köklü bir marka İtalyan, ürünler çinde üretim değil İtalya'da üretilmiştir.İlgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.
Bir süredir şehir dışındaydım o nedenle diğer bebek eşyalarım da halen duruyor hepsi satılık.
Oyun halısı-yürüteç-telsiz-kanguru-baby sling ve başka bebek ürünleri de var ilgilenen arkadaşlar sorsun lütfen

Bazı arkadaşlar diğer ürünleri de beraber alırsak fiyat ne olur diye mail göndermişler.
Herkesi buradan cevaplayayım kısaca:

Pegperego travel sistem bebek arabası+otokoltuğu:900tl.
Fisher Price oyun halısı: 80tl.
Sunnybaby yürüteç:40tl.
Chicco you&me kanguru :90tl.
Baby Sling NATURNABABY:80tl.
Chicco Telsiz:60tl.

Toplam 1250tl. Birkikte alınırsa toplam 1000tl son fiyat olur.Babysling-Oyunhalısı-kanguru bedavaya gelir.

Merhaba telsizin fotoğrafını yüklemeniz mümkün mü? kaç metreden çekme özelliği var? cızırtılı çekenlerden mi?

Merhaba telsizin fotoğrafını yüklemeniz mümkün mü? kaç metreden çekme özelliği var? cızırtılı çekenlerden mi?

Oğlum bizimle yatıyor o nedenle telsizi hiç kullanmadık.Ama birkaç defa odalar arası denedik cızırtı yoktu ses çok netti ,zaten iki kanal var parazit olmaması için..Chicco da problem olacağını zannetmem bebek ürünlerinde uzmanlaşmış bir marka sonuçta.Çekim 150m.

Sizin odalarınız yakınsa ondan da problem olmamış olabilir ya da elektronik şans işi derler ya ondan da olabilir :) çünkü arkadaşım bundan hiç memnun kalmadı ve önermedi o yüzden o model mi değil mi diye sizden resim istemiştim. Cevabınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…