Maske Tarifleri Peeling Yapmak İstiyorsun Ve İmkanın mı Yok ? :) Gelll :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248

Öncelikle Peeling cildin üst tabakasını temizleyerek yerine taze genç deri gelmesini sağlar. Bu sayede cildiniz parlaklık kazanır ve renginde hafif bir açılma olur. Leke ve sivilce tedavisinde ise verilen tedavilere yardımcı olarak cildin eski sağlığına kavuşmasına yardım eder, iyileşme sürecini hızlandırır. ( Alıntıdır.)

Benim Yöntemimi açıklıyorum.. :)

Hepimiz Türk Kahvesini Mutlaka İçeriz En Kötü Haftada 1 Kere Biz İçmiyorsan Bile İçen Birileri Vardır :)

Az Şekerli Yada Şekersiz Olmak Kaydıyla İçilen Kahvenin Telvesi Kaşlarımız Ve Gözü altlarımıza Sürüyoruz.
Cildinizde kurusun telve :) Parmak Uçlarınızla Dairesel hareketlerle Ovmaya Başlayın. Fazla kısım Döküldükten Sonra.
Cildinizi tercihenn Soguk Su İle yıkayın. Tercihen Hafta 1 veya 2 kez yapılabilir. Yumuşak bir cilde Sahip oluyorsunuz..
Bekarken Bunu çok yapardım evlenince kendime bakmaz oldum Gerçekten Çok Güzel Bir yöntemdir.

güzel bir yöntemmiş ben de deneyecem ama kahve içmiyorum annem içer telvesini alırım ben de siz cildiniz de ne gibi değişiklikler fark ettiniz başka yan etkisi falan oldu mu?

güzel bir yöntemmiş ben de deneyecem ama kahve içmiyorum annem içer telvesini alırım ben de siz cildiniz de ne gibi değişiklikler fark ettiniz başka yan etkisi falan oldu mu?

Ben Şimdilerde Yapmıyorum. Hiç bir Yan etkisi yok Kaşınabilir yüzün biraz.. zaten kurutuktan sonra ovunca o kaşıntıda gidecek..
Ben yaptıktan Sonra Yumuşak ve Daha temiz oldugunu hissettim açıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…