Cilt Bakımı Ürünleri Peeling Tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Katre83

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
2.700
165
40
Cildim çok kuru fakat burnumun üzerinde siyah noktalar vr.
Birkaç senedir Avon'un esmer şeker özlü peelingini kullanıyordum ve memnundum.
Fakat bu ürün artık satılmıyor ve Avon'un kataloğunda da Clearskin ve Clearskin Proffesional serisinin peelingleri var bu ürünler yağlı ciltler için yani demem o ki bu ürünlerden birini alsam sadece burun üzerine kullansam sorun olur mu?
Veya sizler hangi markanın peelingini önerirsiniz yani siyah noktaları güzelce temizleyen bişey

ben roc un peelingini kullanıorum 1 senedir ayda 2 3 kere kullanıorum. krem gibi sürüyosun sonra ovarak çıkarıosun ölü deri geliyor. daha iyileri vardır belki ama kurutmadığı için bunu tavsiye edebilirim.fiyatı 30 civarı.

Cildim çok kuru fakat burnumun üzerinde siyah noktalar vr.
Birkaç senedir Avon'un esmer şeker özlü peelingini kullanıyordum ve memnundum.
Fakat bu ürün artık satılmıyor ve Avon'un kataloğunda da Clearskin ve Clearskin Proffesional serisinin peelingleri var bu ürünler yağlı ciltler için yani demem o ki bu ürünlerden birini alsam sadece burun üzerine kullansam sorun olur mu?
Veya sizler hangi markanın peelingini önerirsiniz yani siyah noktaları güzelce temizleyen bişey

sekerden memnun kaldiysan, evde 1 yumurta akini köpük olana kadar mikserde cirp icine 1 yemek kasigi sekeri karistir yüzüne yada sadece burun üzerine uygula..suna dumankayanin formülü, ben denedim, yumusacik ve tertemiz yapiyor...
ürün ismi olarak yves rocher in kayisi cekirdekli peeling ini önerebilirim, kokusu da cok hos

Son düzenleme:
yumurta beyazı 1kasık mısır nişastası ve biraz süt gerçekten çok etkili

X