- 26 Nisan 2011
- 110
- 17
-
- Konu Sahibi benesmeralda
Geçmiş olsun canım. Arka arkaya keşke bu kadar yormasaydın cildini. Ertesi gün çıkmamış birkaç gün sonra çıkmış acaba başka bir nedeni olabilir mi alerjik, böcek ısırığı vs. gibi??
Bence bir cildiyeciye görün derim şimdi başka bir uygulama yaparsan belki ters teper çoğalmasına neden olabilir.
Bana bir kere agda alerji yapmisti... Aslinda hic agda alerjisi olmadim ama cogu bayan bilir belimizin asagi kisminda cogu bayanda ayvacik tuyu gibi belli belirsiz tuyler oluyor, onlar goze batmyiordu ama aldirayim istedim denize gidecektim. Vay sen misin aldiran:d Ayni gun belimden boynuma kadar tum sirtim sivilce oldu doktora gitmistim. Insanin neye ne zaman alerjisi olacagi hic belli olmuyr.
Kendileri Paristen en pahalı markaları alır kullanır, sonra da milleti enayi yerine koyup; "yok zeytinyağı, yok şeker, yok ısırgan bilmemnesi"
Acaba Tülin Şahin bu terkibi bir kere kendi suratında denedi mi?
Bence daha yuzune hicbirsey surme, gecirmek amaciyla bile. Belki Bepanthen krem gibi rahatlatici bir krem surebilirsin, eczanelerde var. Fazla yormussun kisa zamanda, tahris olmustur. Ya da cildine birsey dokunmustur.
Valla cildim puruzsuz olsa hic maske filan ugrasmam. Ne olur ne olmaz.
Kızlar cumartesi günü durduk yere canım sıkıldı nette dolaşırken cilt bakımı vs...derken cildim hassas diye şeker peelingi yapayım dedim.Tülin Şahin şeker peelingini gördüm.Şeker tuz zeytinyağ 1 damla limon vs ondan önce de Suna Dumankaya yaşmaya biraz süt cilt sıkılaştırıcı maskeyi gördüm.Hadi dedim peeling yapayım arkadanda sıkılaştırıcı uygulayayım hiç te böyle şeylerle uğraşmam nereden esti ise 35 yaşındayım ne kırışık ne de cilt lekesi problemim var nemlendiriciye bile 1 yıl oldu başlayalı meraklıda değilim anlayacağınız bu tarz maskelere filan;neyse ikisinide arka arkaya yaptım o gece dışarı da çıktım hiçbir şey yoktu.Pazar günü de aaynı şekilde pazartesi sabahı kalktım sinek ısırığı sandım kırmızı hafif kaşıntılı yüzümde iki şişlik derken aniden 1 saat içinde 3 4 5 6 ve 7 sivilcemsi sinek ısırığı gibi şişlik kollarıma ve dekolteme de yapmıştım 2 kolda 1 dekoltede aynı tür şişlik panikledim tabii acıyorda içi dolu sivilce sandım sıkmaya çalıştım su çıktu iyice kıpkırmızı oldu.Yüzüm berbat oldu su çiçeği çıkartmışım gibi duruyor sirkeli su buharı yaptım akşam yine netten sivilceye karşı karbonat limon sürdüm,sabah kalktım yine aynı içleri sert acıyan kırmızı içi su dolu sivilcemi desem ne desem bilmiyorumüzgünüm ne yapacağım kızlar iz kalacak geçmeyecek diye korkuyorum