• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peeling özellikli temizleme jelleri sivilce mi yapar?

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.439
35.582
1.123
39
kızlar kullanan var mı bilmiyorum ama hani şu haftada 1-2 defa uygulanması önerilen peeling ürünleri varya,onlar tanecikli olmaları sebebiyle sivilceyi yayar diye duydum.ben siyah noktalarım için aldım ama eğer sivilceyi çoğaltacaksa kullanmam tabiki.bilgisi olan varsa bekliyorumCADIARZU

kızlar kullanan var mı bilmiyorum ama hani şu haftada 1-2 defa uygulanması önerilen peeling ürünleri varya,onlar tanecikli olmaları sebebiyle sivilceyi yayar diye duydum.ben siyah noktalarım için aldım ama eğer sivilceyi çoğaltacaksa kullanmam tabiki.bilgisi olan varsa bekliyorumCADIARZU

aktif sivilceler varken kesinlikle peeling ve kese yağpılmamalı cilde daha da çoğalmasına neden olur ama sivilcelerin kuruduysa aktif değilse haftada 1-kez kullanabilirsin peeling sonuçta o ölü deriyi atman gerekiyor yerimseniben sama sivilce varken yapmamalısına.s.

Sivilce olmayan cilde kullanman lazım,canım.Önce cilt bakımı yaptıracan,sonra devamlı peeling le temizleyecen,canım.Bende sivilce yok ve jel bazlı peeling kullanıyorum.Çokta memnunum

sağolun kızlar.ben zaten burun bölgeme kullanmayı düşünüyorum siyah noktalar için umarım faydası olur

canım granüllü olan peelingler eğer cildin sivilceli veya siyah noktalı ise sivilceleri yaycağı için önerilmez
ama
sivilceli ciltler için granülsüz peelingler var onları kullanabilirsin

canım granüllü olan peelingler eğer cildin sivilceli veya siyah noktalı ise sivilceleri yaycağı için önerilmez
ama
sivilceli ciltler için granülsüz peelingler var onları kullanabilirsin

Yani ismi exfoliator gidiyor o türlü ürünlerin.Bazileri kendinden ısınan jel ve ya talk şeklinde oluyor. ( scrub olmasın ama)

sivilceli ciltlerin granüllü değil,enzimatik peelingler kullanmaları gerekir
yani içinde alfa ve beta hidroksi asit olan ürünler hem cildin ölü tabakasını soyar hem de granüllü peelinglerde oldugu gibi iltihabı yaymazlar
ayrıca sivilcelere de iyi gelirler çünkü tıkanmış gözenekleri açarlar
ısınan maskeler de kullanılabilir ama tahriş edici özellikleri oldugundan sivilceleri irrite edebilirler ve hassas cilde uygun değillerdira.s.
sivilceli bir cildim oldugu için ben de peelingi alnıma çeneme ve burnuma yaparım

Back