Sivilceli Ciltler Peeling önerileriniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
arkadaşlar baana ppeeling kremler felan önerin ben malesef öğrenci olduğum için maske yaparım felan yada işime gelmiyor önerirseniz sevinirim şu siyah noktalarım ve sivilcelerim gitsin he son olarak gözeneklerim kapansa nolur acil yazın kızlar:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Nivea nin bi peeling i var onu öneririm. Mavi kutuda ucuz da bişey. Oriflame de optimals hafif yapılı peeling krem var onu öneririm. Oriflame de pure skin topcuklu peeling gibi yüz temizleme jeli var günlük kullanım için onu öneririm. Garnier 3u bir arada yu herkes çok övüyor onu öneririm. Siyah nokta bi de sıkılastirma için oriflame pure skin siyah nokta maskesi öneririm. Bunlar 15 liradan fazla değil hiç biri :))

garnier 3ü bir arada kullanıyorum ben.. siyah noktaları temizliyor ama benim siyah noktalarım en fazla 1 saat sonra tekrar çıkıyor.. ve temizledikten sonra özellikle burnum kuruyor ve 3-4 dakika sonra cildim aşırı derecede yağ salgılıyor :/ anlayamıyorum .. bu bütün temizleme ürünleri için geçerli.. karma bi cilde sahibim ve cildimin neden böyle tepki verdiğini anlamıyorummm..

arkadaşlar baana ppeeling kremler felan önerin ben malesef öğrenci olduğum için maske yaparım felan yada işime gelmiyor önerirseniz sevinirim şu siyah noktalarım ve sivilcelerim gitsin he son olarak gözeneklerim kapansa nolur acil yazın kızlar:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

kesinlikle avon spa öneririm.

X