Sivilceli Ciltler peeling fırçası

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

prenses_1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
175
1
bayanlar yüzümü kükürtlü sabun sürüp ardından peeling fırçasıyla fırçalıyorum hafifçe bunun bi zararı olurmu her akşam bu şekilde kullansam yoksa haftada 1 falanmı yapıyım bilemedim her akşam bu şekilde kullanan varmı sivilcelerim çene bölgesinde baya bir artmıştı kükürtlü sabun iyi geldi arkasındanda bepantene krem sürüyorum baya bir toparladım izlerimide hafifletti bu krem
bakıp geçmeyin lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Peeling fircasi dedigin sey cok ozel birsey mi, yoksa her kozmetikcide satilan yuz temizleme fircasi mi?
Eger normal fircaysa, ben tavsiye ederim. Bence boyle fircalar veya baska sabun/jel surme malzemeleri yuzdeki kiri daha guzel cikariyor. Hem de masaj yapiyor. Tabii cok bastirmamak sartiyla.

özel bir şey değil her kozmetikçide var temizleme fırçası her akşam kullanıyım ozaman çok bastırmadan teşekkürler

haftada 1,yada 10 günde bir kullanabilirsiniz oda banyodan sonra gozeneklerınızın acık olduu zamanlar kullanın
Aksi takdirde zarar verırsınız gozeneklerınızı buyutursunuz
Bizim süreklı anlamadığımız bısey var kı buyuk patiküllü peelingleri iyi sanıyoruz,sert fırcaların iyi temizlediğini sanıyoruz,En iyi cilt bakım markalarına bakınız peelinglerine Ya hiç patikülsüz krem formunda yada kücük patiküllü
örneğin monteil'in peelingi krem formunda içinde hıc patükül yok.Günlük temızleme rutininize uyunuz kalın fırcalarla temızlık yapmayın

Bence sadece elimizle guzel temizleyemiyoruz. Boyle malzemeler daha guzel kir cikariyor. En azindan bende oyle oldu. Shiseido marka yuz temizleme jeli kullaniyorum; kremsi ve granullu birsey. Elimle surdugum zaman cildimin ust tabakasindan krem gibi kayip geciyor gibi geliyor bana. Ama yuz temizleme malzemem var, onunla temizledigim zaman gercekten cildimi temizledigimi hissediyorum. Konu sahibi arkadasim, istersen bir muddet dene ve karar ver.

bir markanın kükürtlü sabununu bende kullanıyorum..bendede çok işe yarıyor gibi..zaten cildi soyuyor..yalnız çok fırçalamayın..ara ara yapın derim..ciltler hassas olduğundan zarar verebilirsinz..zaten sabun soyma yaparken bide fırça ile yapmayın..

kızlar benim annemde bu fırçalardan kullanıyor o memnun ama ben kullanmıyorum çünkü fırçayı kullandıktan sonra yeterince iyi temizleniyor mu emin olamıyorum o yüzden kullanmıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…