• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları pedogog arıyorum

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Deniz mavisi

Saraylar gibi gözleri vardı saraylar gibi
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
684
37
118
ankarada cocugunu pedogoga goturup memnun kalan varmı
pedgogmu cocuk psıkologumu karar veremedım

ozel degilse konu nedir canim ona gore fikrimi soyleyeyim

ozel degıl canım kucukken cok özguvenlıydı ,şimdi bazı konularda kendıne guvenının az oldugunu hıssedıyorum ,hıslerımn dogruysa nerden kaynaklandıgını bılırsek ona gore hareket ederiz.madalyon psikitaır merkezını aradım aslında ucrette uygun geldı ama pedogog degıl cocuk psıkolgu varmıs,benım kızım cok resım cızıyor hanı pedogoglarda resımlerden cok sey soyluyorlarya onun ıcın pedgog ıstedım

ozel degıl canım kucukken cok özguvenlıydı ,şimdi bazı konularda kendıne guvenının az oldugunu hıssedıyorum ,hıslerımn dogruysa nerden kaynaklandıgını bılırsek ona gore hareket ederiz.madalyon psikitaır merkezını aradım aslında ucrette uygun geldı ama pedogog degıl cocuk psıkolgu varmıs,benım kızım cok resım cızıyor hanı pedogoglarda resımlerden cok sey soyluyorlarya onun ıcın pedgog ıstedım

Belki sizin davranışlarınız yada çevrenizde ki herhangi birinin davranışı özgüveninin düşmesine neden olmuş olabilir.
Pedagog buluna kadar size bir kaç öneri de bulunayım onu uygulayın.
Çocugunuza sorumluluk verin (oyuncaklarını topla gibi) başardığı zaman çok abartarak onu tebrik edin (alkışlamak,öpmek,oleyy aferim demek gibi)
Kendi başına oynarken gidin ve onun tek başına çok güzel oynadığına dair övgüler de bulunun..
Yaşını bilmediğim için basit örnekler verdim.Bebeginize göre düzenleyebilirsiniz..

bende isim geregi cocuklarla ilgileniyorum ve 2 oglum var.kiziniz kac yasinda birde ozguven derken neyi kastettin.yasina gore olmayan nedir.birde kiz cocuklari daha narin yapidadirlar ve ortama gore kendilerini kapatabilirler hepimiz gibi.guvende hissetmekle alakali biraz.

birde sunu eklemek isterim mukemmelliyetci ve titiz anne babalar oldugumuz zaman cocuklarimiz yanlis yapma korkusuyla geri planda kalmayi tercih ediyorlar yapabilecegi bir seyi yapmaktan kaciniyorlar bahaneler uretiyorlar.eger bu tarz birseyse sorun biraz elestiri ve uyariyi azaltabilirsiniz.sorunu gormemezlikten gelin cunku cocuk davranisinin olumlu olumsuz fark yarattigini gordugu zaman bazen dikkat cekmek icinde yapabiliyorlar.

Back