• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedofili; 1 defedan bir şey olmaz. Başka kim sözünü etti adaylık konuşmalarında?

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.348
198
Buyrun yine gönderin hiç sıkıntı değil.
Sadece o gece ban alana kadar bulduklarımı paylaşıyorum.

M Maridraw ağlama olur mu?

Milana22 Milana22 Yokuspokus Yokuspokus S Spizella Kova hatunu Kova hatunu MariD MariD

Etikete boğup, yorum yapın demiyorum elbette.
Farkındalık yaratmak amacım.

Başlık ve içerik, maydanoz diyen olur elbette

Ben 80 defa sildim yazdım hepsini
Kimseyi üzmemek adına, bu kadar pamuklaştırabildim.

Eklentiler

• 55F81634-4A8B-4E98-8F6B-6D596E7B17B9.png
    55F81634-4A8B-4E98-8F6B-6D596E7B17B9.png
    161,6 KB · Görüntüleme: 167
  • F9AF105B-FA30-4F4E-BD39-A346BB1A2AC9.png
    F9AF105B-FA30-4F4E-BD39-A346BB1A2AC9.png
    158,4 KB · Görüntüleme: 148
  • 16252917-6E80-4C93-8E3C-25EB08CED1A9.png
    16252917-6E80-4C93-8E3C-25EB08CED1A9.png
    144 KB · Görüntüleme: 149
  • 7C2F1BA6-C22D-42DA-8EDD-41E628ADC913.png
    7C2F1BA6-C22D-42DA-8EDD-41E628ADC913.png
    156,5 KB · Görüntüleme: 171
  • 0E8CA7C9-C626-4A8C-BBF6-EAB55F807F68.png
    0E8CA7C9-C626-4A8C-BBF6-EAB55F807F68.png
    154,4 KB · Görüntüleme: 169
  • 345C9540-83D5-4422-A1F4-3A8EB1384533.png
    345C9540-83D5-4422-A1F4-3A8EB1384533.png
    153,5 KB · Görüntüleme: 151
  • C12515D0-00C1-4FB9-BB56-9B972DF8BBC0.png
    C12515D0-00C1-4FB9-BB56-9B972DF8BBC0.png
    156,2 KB · Görüntüleme: 146
Okumaya yuregim elvermedi
Atam bosuna kapatmadi bunlari zamaninda
Hepsi kapatilmali
Dindar insanlarin inanclarini somuren sapiklar
Ben simdilik hicbir adayin bu konuda yorum yaptigini duymadim , yapacaklarini da sanmam , oy yuvasi ne de olsa buralar
Ve ben köpeğe tecavüz eden, bayramda el öptüren hacıları yazmadım bile.

Ve ben köpeğe tecavüz eden, bayramda el öptüren hacıları yazmadım bile.
Tamamen katiliyorum sana
Aslinda bu konuda soylenecek cok sey var ama burasi savas alanina doner
Artik sapikliklarini din altina mi sakliyorlar yoksa krndilerini cok bastirdiklari icin mi sapiklasiyorlar bilmiyorum ama son yillarda korkunc sekilde arttilar

Allahım sadece 1 tanesini okuyabildim gerçekten çok utanç verici maalesef o çocuklar belkide ruhen hayattan koptular çok çok üzgünüm Allah belalarını versin yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler :KK42::KK42::KK42::KK42:

Allahım sadece 1 tanesini okuyabildim gerçekten çok utanç verici maalesef o çocuklar belkide ruhen hayattan koptular çok çok üzgünüm Allah belalarını versin yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler :KK42::KK42::KK42::KK42:
Tek ortak noktaları var

Onu yazdım ben, sonra üzgün oldum

Ben o olaydan sonra susamam.
Başıma örmüşüm çorabı, artık

Bambaşka ama

Alanen yaşanan ahlaksızlığı yazmaktan mı kaçınacağım?

Güney, bu çocukların aileleri susuyor...
Bak büyük konuşmayayım, Allah korusun, ya düşüncesi bile bıçak saplanır gibi oluyor, katil olurum abi, katil olurum bildiğin gider adamı 20 parçaya doğrarım, acımdan sokaklarda bağırırım.

Çocuklar deşifre olmasın diye mi diyeceğim yok yani anne-baba sessizce nasıl oturabilir, sindirebilir?
10 çocuk, 20 çocuk, ne demek 20 aile demek, 40 ana baba demek, sülalesiyle 100 kişi demek... Ayaklanmalı millet... Ama kuzu gibi boyunlar başlar önde, hala aynı tas aynı hamam...
Ben konuşmayayım hakikaten içim gidiyor.

Tek ortak noktaları var

Onu yazdım ben, sonra üzgün oldum
Evet bence tek ortak noktaları hepsinin aynı mok oluşu. Keşke çocuklara kadınlara hayvanlara pislik düşünüp tecavüz edeceklerine bunların hepsini bir yere koyup birbirlerini tecavüz etsinler dehşete düşmemek elde değil ben herseyden korkuyorum 2 evladım var bazen keşke hiç olmasalardı diyorum böyle adi moktan dünyaya :/

Bak büyük konuşmayayım, Allah korusun, ya düşüncesi bile bıçak saplanır gibi oluyor, katil olurum abi, katil olurum bildiğin gider adamı 20 parçaya doğrarım, acımdan sokaklarda bağırırım.

Çocuklar deşifre olmasın diye mi diyeceğim yok yani anne-baba sessizce nasıl oturabilir, sindirebilir?
10 çocuk, 20 çocuk, ne demek 20 aile demek, 40 ana baba demek, sülalesiyle 100 kişi demek... Ayaklanmalı millet... Ama kuzu gibi boyunlar başlar önde, hala aynı tas aynı hamam...
Kimse susmuyor
Sus deniliyor.
Bana sus denilmesi için 7 günlük ban
Belki başlarına 70 yıllık bolluk içinde hayat
Ya da
7.gününü göremezsin korkusu.

Hiç iyimser değilim, 13 Mayıs’ta 4 akrabam kömür ocağında kömür oldu,
Eşleri o paraları almak için mezarları ezdi

Az onceki yorumda bunu anlatmaya calistim
Cunku cahiller
Cunku afyon verilmiscesine uyusturuldular
Kendi cocuklarini korumaltan acizler
Yavrularim icin dunyayi yakarim
Ama bunlarin evlatlarinin bile onune koyduklari seyler var
Allahlarindan bulsun
Yapan.da yaptiran da , o cocuklari p ortamlara sokanlar da

Ve tabi cahil birakilan halk , egitim sistematik ve bilincli sekilde kotulestirildi
Ozellikle cahillestirildi koca bir toplum
Bunun icin uzaga gitmeye gerek yok , bdv ye bakmak yeterli , ve bu cahil toplumun cocuklari bunlara teslim ediliyor
Kendi cocuklarini korumaktan acizler
Bdv değil
Umarım burdan da ban almam.

Ama son yorumdan sonra aldığım ceza beni buna itti

Susanlarda aynı pislik çünkü adamlar insanlar normallestirmis çünkü. Yoksa AKLİ DENGESİ ve SAĞLIĞI yerinde olan hiç bir insan evladının o durumuna kayıtsız kalamaz.

Son düzenleme:
Bdv değil
Umarım burdan da ban almam.

Ama son yorumdan sonra aldığım ceza beni buna itti
Buyuk ihtimalle banlanacaksin , bizi de pesinden surukleyeceksin :) ama hic onemli degil , boyle bir konu yuzunden banlamsam da olur
Cocuk dedin mi akan su durur bende
Daha otesi yok

Evet bence tek ortak noktaları hepsinin aynı mok oluşu. Keşke çocuklara kadınlara hayvanlara pislik düşünüp tecavüz edeceklerine bunların hepsini bir yere koyup birbirlerini tecavüz etsinler dehşete düşmemek elde değil ben herseyden korkuyorum 2 evladım var bazen keşke hiç olmasalardı diyorum böyle adi moktan dünyaya :/
Bu kötümser düşünceye ben sevk etmedim içim rahat.
Ama o kadar iyi anlıyorum ki korkularını, Türkan Saylan’ın yurtlarından Bir gün böyle haber işittin mi?

Reklam, meklam değil artık amacım
Kıyas belki, haa başka örnek de verebilirim ama
Ülke geneli tanınmış vakıf düşündüm aklıma ilk o geldi

Back