peditus surup anneler

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.498
30
4aylik kizim var ve dr. peditus surubu verdi alti yas alti kullanana mz yazio ama eczanede calisanada sordum bir cay kasigi dedi!!! kullanan anneler varmi ??? Kullanmalimiym..

Kullanmayın. Ne için verdi?
İçinde paraben maddesi varmış.çok zararlıymış.

Hem 4 aylık bebeğe onu mu verdi? Benim kızım 1 yaşına girecek yaşını sordu tamam ozaman peditus yazalım dedi araştırdım araştırınca vermedim.zaten tadı inanılmaz kötü .içemedi.

Son düzenleme:
Siz ne verdiniz ne yaptiniz pki?? Arastirdm bnde sordum faln inanilmaz iyi ilac faln soguk alginligina yazmislar

Grip oldu ve atlatamadk oksuruge cevirdi ve gogsu hiril hiril ...
Kullanmayın. Ne için verdi?
İçinde pedifen maddesi varmış.çok zararlıymış.

Hem 4 aylık bebeğe onu mu verdi? Benim kızım 1 yaşına girecek yaşını sordu tamam ozaman pedifen yazalım dedi araştırdım araştırınca vermedim.zaten tadı inanılmaz kötü .içemedi.

Yanlış yazmışım..içinde paraben varmış ondan zararlıymış..

Ne şikayeti var ?

Ben melisa,rezene çayları yapıyorum.

Grip oldu ve atlatamadk oksuruge cevirdi ve gogsu hiril hiril ...
Geçmiş olsun.. Siz bilirsiniz aslında bütün ilaçlar zararlı ama gögüse indiyse yapcak birşey yok . 5 aylıkken ateşlendi hastalık geçirdik aferin şurup vermişti doktor bebekler için olanını. Rahat atlatmıştı. Doktorunuza danışın..

Nette arastirdim ve bunda alti yas uzeri falan yaziyor iki yasta yazmiyor bnm kiz dort aylk:KK51:

Eklentiler

• IMG_20160201_205743.jpg
    IMG_20160201_205743.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 13.244
Ne zaman kullanmaya başladık hatırlamıyorum ama biZimliler peditusla büyüdü. Aferin tarzı olanlar daha zararlı bildiğim kadarıyla doktor verdiyse bir bildiği vardır. İçine sinmediyse güvenenileceğin başka doktora sor

Tesekur ederm yorumlariniz icin bugun tekrar dr. Soracagim vermedim

Ateş yoksa vermeyin öksürükle mikrobu atar zaten 2 yaş altına vermiyorlar diye biliyorum

Bebeğin bronşit olmuş olabilir. Bu şikayetler benim bebeğimde de olmuştu ve bebeğim 2 aylıktı. Buhar vermişti doktor bide peditus. Bir çay kaşığı günde üç kere ver demişti. Ben verdim iyileşti şükür. Etkili bi şurup bence faydasını gördüm. Prospektüs ü bende okumuştum ama Dr verdiyse bir bildiği var ki verdi

Geçmiş olsun miniğe. Bende kullanıyorum çocuğum için. Önemli olan ölçüsü. Prospektüslere bağlı kalınca o kadar çok kafamız karışır ki! Çocuklarımıza zararı olduğu halde o ilaçları veren doktorların olduğuna inanmak istemiyorum, bu çok acı :KK43: Parabenden kaçarken daha beter hastalıklara yakalanmaktan korkmalıyız bence. Tekrar görüşün ve bu sorunuzu doktorunuz yanıtlasın lütfen. Sevgiler!

canım zaman geçmiş ama soğuk algınlığı ilaçları 2 yaşından önce önerilmez.ağrı kesici ateş düşürücü ver vereceksen 4 aylık bebeğe verilmez diye biliyorum.

X