- 29 Şubat 2024
- 5
- 0
- 22
-
- Konu Sahibi superisi022
Gitmeseydin nıye gittin
normalde gidiyorum zaten ilk defa böyle olduGitmeseydin nıye gittin
Yaptirdiginiz yere sikayet edin pedikurcuyu, bu ne boyleMerhaba arkadaşlar bugün pedikür yaptırdım ve tırnaklarım acıyor normalde yaptırırım ilk defa böyle oldu ayaklarım kötü durumda kötü görsel için şimdiden kusura bakmayın:) Eki Görüntüle 3520540
Batık mı olmuş tam olarak onu sormak istedim aslında bilen biri cevaplarsa çok sevinirimYaptirdiginiz yere sikayet edin pedikurcuyu, bu ne boyle
İste biliyorum da yaziyorum ben de. Batik bu degil, bu suursuzca deri kesmekBatık mı olmuş tam olarak onu sormak istedim aslında bilen biri cevaplarsa çok sevinirim
Kim yaptı bunu ezelin kör annesi mi ? Yolmuş seni... Zeytinyağı sürüp bir çorap geçir ayağına.Merhaba arkadaşlar bugün pedikür yaptırdım ve tırnaklarım acıyor normalde yaptırırım ilk defa böyle oldu ayaklarım kötü durumda kötü görsel için şimdiden kusura bakmayın:) Eki Görüntüle 3520540
Sen manikure gittin mi tirpan elliKim yaptı bunu ezelin kör annesi mi ? Yolmuş seni... Zeytinyağı sürüp bir çorap geçir ayağına.
Yok valla kas bıyık aldırma saç boyatma zamanım geldi onu da ona bıraktım yılbaşı hediyesi olaraktan yaptirdigimda burda paylaşacağımSen manikure gittin mi tirpan elli
anestol de derideki agriyi biraz azaltiyor. anestezi etkili. acısı gecsin diye sürse iyi olur bol bol. zaten birkac güne deri kendini toplarİyileştirici krem sürün cica falan.
4 gozle bekliyorumYok valla kas bıyık aldırma saç boyatma zamanım geldi onu da ona bıraktım yılbaşı hediyesi olaraktan yaptirdigimda burda paylaşacağımo kadar para verip saklayamam
Anestol çok iyi gerçekten yanık ağrısından duramadığım gün direk ağrıyı kesmişti. Konu sahibi kesinlikle ağrınız varsa kullanın.anestol de derideki agriyi biraz azaltiyor. anestezi etkili. acısı gecsin diye sürse iyi olur bol bol. zaten birkac güne deri kendini toplar
Oje bilem surecem4 gozle bekliyorum
Bence deOje bilem surecemo manikurden ne kadar verim aliniyorsa dibineee kadar hakkediyorum bence