Pedikürden sonra parmaklarım çok kötü oldu

superisi022

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
5
0
22
Merhaba arkadaşlar bugün pedikür yaptırdım ve tırnaklarım acıyor normalde yaptırırım ilk defa böyle oldu ayaklarım kötü durumda kötü görsel için şimdiden kusura bakmayın:)

Eklentiler

• IMG_5321.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 14
O tırnak etlerini kesiyorlar ya içim gidiyor o görüntüye bakamıyorum. Yapan kişi deriyi tahriş etmiş sanırım hızlı hızlı yapmış olabilir.

Kim yaptı bunu ezelin kör annesi mi ? Yolmuş seni... Zeytinyağı sürüp bir çorap geçir ayağına.

off cok kötü. ben onbes sene önce heves ettim hayatımın ilk ve son manikurunu yaptirdim kuaforde. manikür mü agda mi anlamamistir disardan sesi duyan oyle ah uh aah sesleri cikti benden. sonrasinda ayni paylaştığın resim gibi sacma sapan bir sey olmustu.
kesinlikle yapan yerin beceriksizliginden. bir daha oranin önünden gecmeyin

ay travmamı tetiklediniz resmen. Düğünüm olcak sonra balayına gidicez diye heves ettim gittim pediküre. Ayaklarımda nasır falan yoktur benim. Kadın nasırlı ayaklara uyguladığı şeyleri benim ayaklarıma uyguladı resmen. Topuğum bebek gibiydi soyuldu 3 tarafı yara oldu. Düğün günü bir sürü yara bandı takmak zorunda kaldım. Sürdüğü oje de akşamına bozulmuştu kendim sürmüştüm tekrar.
Pedikür pişmanlıktır üzüldüm sizin adınıza da

Tr’de ne zaman manikur pedikur yaptirsam hasat ediyorlar demekki boyle oluyor saniyordum gittigim yerler kotuymus meger hele protez tirnak yaptirdim bi kere ellerim kac gun sizladi…

Yaa demeyin benim zaten ellerim ayaklarım çok kuru cildim hassas. Pedikür hayatta yaptırmam galiba manikürü de yavaş yap yoksa hiç yapma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…