Bebek Beslenmesi Pediasure kilo aldırırmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

isayankarhira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
24
0
36
İstanbul
slm arkadaslar 20 aylık kızım var ve 7inci ayından berı gelısımı durdu hala aynı kıloda doktora götürüyorum bu cocuk ne yiyo nede içiyo diyorum hiç bişeyı yok diyip iştah acıcı verıp yolluyolar napıyım ben arkadaslar bıanne olarak bazen acaba sorumlulugumu yerıne getıremıyormuyum acaba dıyorum ama neyapsam bebeyım yıyıceyine çöp yiyo hiç bişey yemıyo iştah acıcı olarak yada kılo aldıran özel süt felan varmı lütfen yardımmmmmmmmmmmm

benim oğluma doktor aptamilin bi mamasını önerdi bi kağıda yazdı bunu alın kilo alır dedi ama benim oğlum asla mama yemez diye almadım kağıdıda attım. aptamilin sitesine bakarsan mutlaka bulursun.
kilosu ve yaşı kaç acaba.

benim oğluma doktor aptamilin bi mamasını önerdi bi kağıda yazdı bunu alın kilo alır dedi ama benim oğlum asla mama yemez diye almadım kağıdıda attım. aptamilin sitesine bakarsan mutlaka bulursun.
kilosu ve yaşı kaç acaba.

kızım 20 aylık 68 santim boy 7 kilo 300gram kilosu yaşıtlarına göre cok düşük

benim oğlum şu a 16.5 aylık. nisan ayından eylül başına kadar kilo da almamıştı boyu da uzamamıtı. pedia sure kullanıyoruz şu an ve eylül başından itibaren 1,300 gram aldı. ama biz de beslenmenin de etksi oldu. ben çalışıyordum ve bi akrabamız bakıyordu oğlum iştahsız o da pek üstüne düşmedi bana kalırsa çünkü ben işten ayrıldığımda çok zr yedirdim midesi iyice küçülmüştü. kısacası beslenmeyi de düene koyduğunda mutlaka kilo alır. yine almazsa endokrin uzmanı görmesinde fayda var. Allah kolaylık versin.

Back