pedallı mop temizlik seti

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
202
6
merhaba arkadaşlar evimde yüzey silinecek çok yerler var.kuzenim doreden almış yeşil olandan memnun ama onu her defasında elinle yıkaman gerekiyor.
internette araştırırken pedallılar dikkatimi çekti her yerde videoları var çok kullanışlıya benziyor,
tabiki bir çok markası var acaba kullanan var mı bana marka tavsiyesinde bulunacak, bende emin olarak almak istiyorum
şimdiden çok teşekkürler[daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum bulamadım]

canım , ben de viledanın son çıkanından aldım .. çok da memnunum .. internetten hep.....ada' dan aldım... 3-4 günde elime geçti... bulunduğum yere göre 20 lira daha ucuza aldım :) tavsiye ederim... ama viledanınkini ..annemlerde başka bir marka ve pek beğenmedim açıkçası...

merhaba arkadaşlar evimde yüzey silinecek çok yerler var.kuzenim doreden almış yeşil olandan memnun ama onu her defasında elinle yıkaman gerekiyor.
internette araştırırken pedallılar dikkatimi çekti her yerde videoları var çok kullanışlıya benziyor,
tabiki bir çok markası var acaba kullanan var mı bana marka tavsiyesinde bulunacak, bende emin olarak almak istiyorum
şimdiden çok teşekkürler[daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum bulamadım]

Merhaba bende benzer bir konu açmıştım.Pedallılar parkede iz bırakıyor deniyor ben kullanmadım ama yapı marketlerde denedim. Paspas ıslak kalıyor.
Önce bahsettiğin şu yeşil mikrofiber paspastan aldım,dikdörtgen olanlardan.Dediğin gibi yıka,tak,sil,çıkar zor oluyor. Duruyor evde duvar için kullanırım ,kolay olur diye atmadım.
Ben gg den sopası bastırılarak ,paspas kurutulandan aldım ,çok memnunum su izi bırakmıyor sadece sopayı bastırma sırasında biraz ses çıkıyor onun haricinde çok iyi.Sonra bulamam diye bir kaç tane yedek paspasta sipariş vereceğim ilk fırsatta.

Konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama yazayım belki dönen olur. Yere dökülen saçlardan ve halı pamuklarından bıkmış durumdayım. Sürekli elektrikli süpürge açmak da olmuyor, viledalar desen kılı ordan oraya taşıyor. Siz kullandıysanız önerir misiniz?

X