Arkadaslar merhabalar belki eski konularimdan bilen bilir cocuguma okb teshisi konmustu cok tiksiniyordu herseyden mikrop kapacagim saniyor yani insanlarla beraber yemek bile yemez,devlet hastanesine baslamistik ama biz basladiktan bikac ay sonra korona girdi araya ne randevu alabildik zaten ne corona belasindan cikabildik bir yere bu aralar tekrar deneyeyim dedim ama yok randevu falan ve evde kalmaktan cocukta asabiyette basladi yani surekli sinirli ,herseye kiziyo hatta bugun çinlilere bile laf sayiyodu coronayi onlar cikartti diye .Neyse sorum su istanbul avrupa yakasinda bildiginiz gidip memnun kaldiginiz pedagog varmidir etkili oldumu bu gibi bir durum yasayan olduysa birde ortalama ucreti nedir?bilgisi olan yardimci olursa sevinirim .
Bakırköy’de bir pedagog vardı abimlerin komşusu kızını götürüyordu geçen sene Selçuk Tokaç diye bir beydi çok memnunlardı ama hala orada mı görev yapıyor mu fiyatları nasıldır bilmiyorum.
Çocuklarla da ilgilenen psikologlar var. Benim psikologumun mesela benden önceki hastası sınav stresi olan , ergen bir kızdı . İnternetteki yorumlari da hep anne babalardan yazılmış yorumlardi. Yani kendinizi pedagog diye sınıflandırmayin bence. Doktorsitesi 'nden aratın bence