Ped Alerjisi

Arzukal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
6
2
1
36
arkadaşlar merhaba 30 yaşında evli 2 çoçuk annesiyim.son 5 6 ay dır ped alerji yapıyor kullanmadığım denemediğim ped kalmadı ama sonuç alamadım.bez pedleri bile intrenet araştırıp alıp denedim ama sonuç aynı adet sonrası alerji yaşıyorum .doktora gidiyorum hep aynı şeyler pedi değiştir yada tampon kullan diyor.tampon kullanmayada korkuyorum.annem ve teyzelerime konuyu açınca bez kullan diyorlar biz onu kullanıyoruz veya kullandık diyorlar biliyorum zaten annem eski çarşaflardan bezler yapıp kullanırdıkı sadece adette değil günlük olarak ta kullanırdı hiç sıkıntı yaşadığını görmedim belli büyüklükte keser kenarlarını diker kullanırdı.ben kullanamam diyorum ama çok sıkıldım bir o kaldı denemediğim.aranızda bu tür sıkıntsı olan varmı

Bende de oldu. O dönem pamuklu beyaz atletleri kesip kullandım. Bir daha yıkamadan çöpe attım. Öyle geçti. Bir daha tekrarlamadı.

çok geçmiş olsun ya cidden zor bir durum ben kotex i kullanınca bana kaşıntı yapıyor o yüzden kullanmıyorum. Sizde her markayı denediyseniz cidden temiz beyaz tamamen pamuklu bezler din güzelce ütülersin kullanır atarsın allah yardımcın olsun canım

Bende de oldu. O dönem pamuklu beyaz atletleri kesip kullandım. Bir daha yıkamadan çöpe attım. Öyle geçti. Bir daha tekrarlamadı.
benim annem ve bazı tanıdıklarım eski çarşaflardan el bezleri büyüklüğünde kesip kenarları dikip kullanıyor sizin gibide atmıyor sürekli kullanılıyor kullan at yaptınmı sonrasında kullancak bez bulamassın gibi : )

Yok sürekli öyle kullanmadım. Doğumdan sonraki bir ay çektim alerjiyi. Aradan 1 yıl geçti tekrarlamadı. Normal ped kullanıyorum. Devam etse dediğin gibi yıkardım sanırım. Ya da her regl de 2-3 atlet alıp keserdim bilemedim valla:) emin değilim.

haklısın annemde nerdeyse bir cekmece var denemek için ondan alırım

Bazi kadinlar sadece tampon kullaniyor ve daha rahat ettiklerini söylüyorlar. Bence bir şans verin. Veya kullandiginiz pedin uzerine ped boyutunda pamuklu kumas kesip onu yerlestirin. Boylelikle ped cildiniz ile temas etmemis olur. Bir de orkid infinity var gratis rossman falan oralarda satiliyor normal yerlerde yok. Boyle kutu icerisinde. Onun dokusu diger tüm pedlerden farkli. Bildigimiz ped dokusunda degil. Belki denememissinizdir. Onu da denemenizi öneririm.

Hepsini Denedim Alerji yapıyor iç Çamaşırıda Fazla Dar Giymeden Bez Kulanmayı Nedeyeceğim

ARKADAŞLAR İSTEMEYEREK MECBUREN 2 GÜN ÖNCE BAŞLAYAN ADETİMDE ESKİ ÇARŞAFLARDAN ANNEMİN YAPTIĞI BEZİ KULLANDIM İLK ZAMANLAR BİRAZ RAHATSIZLIK VERDİ AMA ALIŞIYORSUN SONRA AEDT SONRASI ALERJİ YAPACAKMI ACABA ŞİMDİLİK BİRŞEY YOK

Organik pamuktan ağartıcı kullanılmadan yapılan pedleri denediniz mi bilmiyorum ama Masmi ve Natracare diye iki marka önerebilirim. Sentetik pedlere göre çok daha rahatlar ve tahriş yapmıyorlar. Pahallılar ama çözüm olabilir belki denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…