• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pdf dosyası yardımmm

eftelyasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
356
44
Diğer
mrb benim teknik pek bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşım varsa çok sevinirim
detaylı anlatımla
PDF dosyası adobe reader 9 dosyasını
open office dosyasına nasıl çevirebilirim bilen varmııı???

canım benım bılgısayarda open ofıslerı acmıyor yukleyın dıyor yukluyorum ama yuklenmıyor.open ofıs maıllerımı acamıyorum sırf bu yuzden.anlamıyorum yardımcı olamıycam tatlım

google da pdf convert open office yaz... bazı web siteleri çıkabilir ücretsiz çevirim yapan. en kötü ihtimal word'e çevirirsin.

ınternetten free pdf to word doc diye bir poroğram indirdim ama open effice ye açılınca yazılar çıkmıyor kare kare şekiller çıkıyor

arkadaşlar benim dosyaların tamamen değişti açmaya çalıştığımda ASCII Süzgeç seçenekleri diye bir tablo çıkıyor karakter kümesi , varsayılan yazı tipi, dil. parağrafo sonlandır (CR&LF . CR. LF) Diyor açıyorum yazı karakteri farklı bir şey çıkıyor bilen varsa yardım lütfen acillll

eğer pdf sayfası çok uzun değilse pdf2word diye bir program var google yaz, indir kur. ama çok fazla sayfa varsa belli bir sayfadan sonrasını çevirmez.kullanımı çok basit. program pencresinin sol tarafından pdf yi seçip conver te tıklıyorsunuz . hepsi bu

Back