pcos'u olanlar acil yardıma ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi nur945
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nur945

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
2
0
1
35
Sevgili dostlarım merhaba aranıza yeni katıldım

UTERUS ANTEVERT GÖRÜNÜMDE
ENDOMETRİAL KALINLIK: 8-9 MM KALINKTA GÖRÜLDÜ
MYOMETRIUM HOMOJEN VE DOĞAL GÖRÜMDE İZLENDİ.
DOUGLASTA SERBEST MAİ YOK.
SAĞ OVER: DE 3 CM LİK BASİR OVER KİSTİ İZLENDİ
SOL OVER : PCO
BATIN ALT KADRANDA HASSASİYET YOK

Doktora gittim ve ultrason şöyle bulgular gördü, adet düzensizliğim pek yok. O esnada adetli olmadığım için de test yapamiyormus, benim neyim var ciddi bir sorun mi yaşıyorum? Anne olmak istesem olamayacak miyim?

Bilen dostlar varsa ve yanıt verirse çok sevinirim.

Sağ tarafta kist varmış ama eğer birsey demediyse adetle atılan türdendir soyan kuru tavsiyemdir

Sağ tarafta kist varmış ama eğer birsey demediyse adetle atılan türdendir soyan kuru tavsiyemdir
Birşey demedi kadın doğum hapı onermiyorum dedi zayıfla dedi, sismanın ben. Bir de folik asitli bir takviye onerdi. Şimdi benim bir tarafimda mi var pcos?

Birşey demedi kadın doğum hapı onermiyorum dedi zayıfla dedi, sismanın ben. Bir de folik asitli bir takviye onerdi. Şimdi benim bir tarafimda mi var pcos?
Yazıya göre öyle asko bi tarağ kist bi taraf pcos eğer gebelik istiyorsan adet olunca klomen femara letu artık ne verirse dr kullan gerek yok dene derse asla kabul etme onlarla olmadı mı rahim filmi kesinlikle çektir kapalılık vs var mı bana bunları kimse söylemediği için 1 buçuk senedir uğraşıyorum

Ayriyetten bende de pcos bar 8 ay denettirdi klomen istedim en son onunla kaldım ama düştü. 7 ay oldu uğraşıyorum olmuyor bu sefer rahim filmi istedim çekildi her iki tupumde kapalı çıktı dusuk be kuretaj etkilemiş o yüzden direk sonuca odaklan ben kendimi yıpratarak bu kadarını düşünüp yaptırdım yoksa hep dene diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…