pcoss

pcosss

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
16
0
16
Antalya
merhaba arkadaşlar.benim ortaokul yıllarımdan beri düzensiz bir adet döngüm vardı.öğrencilikten dolayı hep ihmal ettim.senede 2-3 kez adet görmeye başlamıştım son zamanlarda.şu an 26 yaşımdayım.doktora gittim.ben de pcoss oldugunu söyledi ve doğum kontrol hapı verdi.1 yıl kullanmamı ve zayıflamam gerektiğini söyledi.boyum 163 kilom 62.ve ben zayıflamadım ama hapımı kullanıyorum.fakat kullandıktan sonra adet görmediğim aylar oluyo((kısır mıyım ben.neden böyle oluyo.ne yapmam gerekiyo.

Kısır değilsin ama hamile kalabilmen için tedavi görmek zorunda kalabilirsin. Doğum kontrol hapı ilk aylarda bünye alışana kadar düzensizliğe yol açabilir. Zamanla düzene girersin.

inş. ..sürekli bunu düşünmekten yoruldumilerde çocuğum olmaz diye çok korkuyorum.bırak kilo vermeyi bu ilaçla kilo alıyor kadınlaşıyorum iyice.göğüslerim felaket derecede büyüyor vajinal kaşıntı ve akıntılarım oluyor fakat bazı aylar adet olamıyorum hala.umarım düzelir bi gün

Sen mutlaka iyi bir doktora git çünkü kullanman gereken tek ilaç Doğum Kontrol değil. Şeker hastalarının kullandığı bir ilaç var onuda veriyorlar çünkü pcoluların insülin değeri normal insanlardan farklı.

Ayrıca İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü de uygulamanı tavsiye ederim. Yumurtalıklarındaki polikistleri temizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…