Bende de varmi s ama daha önce çok kez muayene oldum ilaç vermedi az dedi doktor ama 1 yıl olacak hala hamile kalamadım yumurtlama günlerini takip ediyorum bu ay yine edeceğim anlamadim doktorlar çok relax ben heyecanlı
[/QUOTE
Klomen rahim inceltiyor diyorlar cnm gonal f çok etkili inşallah başarılı olursunuz canmBnde yeni öğrendim Yani bu ay . Ama doktor çokta üzerine durmadı. Amacımız gebelik elde etmek dedi .3 ay klomen denemiştik olmadı bu ay gonal f iğnelerine geçtik
Valla cnm klomen kullanırken rahim duvarı kalın diyordu doktorKlomen rahim inceltiyor diyorlar cnm gonal f çok etkili inşallah başarılı olursunuz canm
Merhaba arkadaslar bende yeni katıldım kulübe bende pkoluyum 9 sene olcak doktorlar önemli bisey olarak gormesede hala çocuğum olmadi tup bebek aşılama zorlu surecler derken elimiz hep boş döndük artık oluruna bıraktımMerhaba kızlar bendede 18 yaşımdan beri pko var evlendikten sonra hiç korunmadık zor olacağını bildiğim için. 1 yılımız doldu ve öbür ay hamile olduğumu öğrendim tedavisiz bitkisel bir şey de kullanmadım kendiliğinden oldu çok şükür adet takvimi indirmiştim telefonuma ona uymaya çalıştım sadece. Allahım en kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallahbenim meleğim 2 yaşında şuan
Canım benim tahmin edebiliyorum gerçekten zor bir süreç. Allahım en kısa zamanda kucağını bebişlerle doldursun inşallah. Gerçekten bu hastalıkta stres en büyük etken. Oluruna bırak hiç düşünme acaba hamile miyim diye işte o zaman boşverdiğinde sonuç alıyorsun. Hiç takmamaya çalış kafana Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallahMerhaba arkadaslar bende yeni katıldım kulübe bende pkoluyum 9 sene olcak doktorlar önemli bisey olarak gormesede hala çocuğum olmadi tup bebek aşılama zorlu surecler derken elimiz hep boş döndük artık oluruna bıraktım
Amin inşallah isteyen herkeseCanım benim tahmin edebiliyorum gerçekten zor bir süreç. Allahım en kısa zamanda kucağını bebişlerle doldursun inşallah. Gerçekten bu hastalıkta stres en büyük etken. Oluruna bırak hiç düşünme acaba hamile miyim diye işte o zaman boşverdiğinde sonuç alıyorsun. Hiç takmamaya çalış kafana Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
Inşallah canım.pko olan bütün bayanlarda aynı sorun var adet olama ve düzensiz olma bende ise adet düzenlerim yerli yerinde her ay düzenli oluyorum ama son tüp bebekten sonra hayit tohumu bal yedim oda bende kanama açtı ve 9 ay oldu o karışımı biteli 9 aydır adetim düzeni bozuldu. O kadar zor zamanlar o kadar zor günler ki allah hepimize yardım etsin tez vakitte kucaklarımıza 1 tane evlat versin..Bende PKO'luyum2 yıllık evliyim son 6 aydır çocuk istemeye başladım ama maalesef olumlu olmadı. Şuan doktora gidip tedavi olmuyorum çünkü kilo fazlam var ve pko belirtilerini o yüzden fazlasıyla yaşıyorum. ama yinede başka bir sorunum acaba var mı diye AMH baktırdım ve rahim filmi çekildim ikiside normal. Eşime de baktırmak istiyorum Ramazan ayı bitince. çok kilo aldığım için 1 yıldır adetlerimde düzensiz, aylarca olmadığım oldu hatta tarlusal olmadan olamıyordum. Şimdi instada macunhane den kadınlara özel macun kullanmaya başladım, ve ilk ay tam gününde oldum. Şimdi yine kullanıyorum ve bu ay ovulasyonda baktım 20.günde yumurtladım ve ertesi gün çatladı. değerlendirmeye çalıştım ama pek umudum yok. bu arada daha öncede kaset tipi ovulasyon testleriyle bakmıştım o zaman macunda kullanmıyordum 30 günde yumurtlama olmadı. macunun çok etklili olduğunu düşünüyorum. İnşallah tez zamanda tüm bekleyenlerin bebesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?