Pcoslu tüp bebek

fatoscabiseyler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
53
37
3
27
Arkadaşlar selam bahçeci de sabri beye tüp bebek yaptırdım ve bugün 5.günüm adet ağrısı gibi ağrılarım var ve halsizim. Estrofem decavit progestan dex 25 mg sabah akşam iğne coraspirin ve folikasit kullanıyorum polikistik overım. Neler olucak çok korkuyorum adet ağrısı gibi sğrımın olması beni çok korlutuyo zaten travma oldu her seferinde adet olup pozitif olmadığım için. Sizlerde nasıl oldu yardım edim

Merhaba dediginiz agri zaten gebelik belirtisi. Agri olur da adet gelmezse gebelikten oluyor, adet gelirse premenstural agri oluyor. Stres yapmayin ben de 26 Mayis gunu hamile oldugumu ogrendim. O kadar cok adet oncesindeki gibi agrim vardi ki beni hep yaniltti bir turlu test yapmadim adet olacagim diye o yuzden normal bu agrilar 7. haftaya girecegim hala oyle agrim var.

Bende ağır pcosluyum. Transferimin 5. Günü canim aynı duygular içindeyim. 2 denemem daha öncede bu belirtiler ile adet olduk şuan yine aynı belirtiler var hevesim umudum kırılıyor. Sonra tekrar diyorum ki nasip edecek olan Allah ol dediyse zaten oldu olmayacaksa da vardır önünde bir sebebi. Ne yapalım

Belirtiler arasinda var bu zaten☺kendinizi yormayin agir isler yapmayin dinlenin bol bol. Insallah sonucta pozitif olur❤

Pcoslular için %70 oran diyolar ama olmayınca olmuyo demek ki ne kadar streslisindir allah bilir inşallah herşey çok güzel olur senin için allah çektiğimiz çileleri mükafatlandırsın

Çok sevindirdin beni inşallah dediğin gibi olur senin adına çok mutlu oldum

Pcoslular için %70 oran diyolar ama olmayınca olmuyo demek ki ne kadar streslisindir allah bilir inşallah herşey çok güzel olur senin için allah çektiğimiz çileleri mükafatlandırsın
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimize Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder. Stres bitiyor ilk 3 4 Gün geçmedi sona geldiğimi dusunuyorum

Birazcık bilgilendirir misin stresten ölücem bu karın ağrısı ağızda kuruluk falan bunların işareti mi rabbim inşallah kucağına almayı da nasip eder
Karinda sanci göğüs hassasiyeti belde hafif agrilar lekelenme bunlar belirti ama bunlar yoksada tutmadi diye düşünme ❤bol su ic kuruyemiş tüket yürüyüş yap.sonrasi güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…