• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Pcoslu olup aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sewal3806

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
69
33
38
29
2 senedir çocuk için uğraşıyoruz fakat olmuyor. Adetimde düzensiz. Pcos da var. Doktorum 10 gün sonra aşılama yapicak. Ama nasil anlatiyim hem aşiri heyecanliyim hemde aşiri ümitsiz. Doktor aşilamayi anlatinca eşim çok heyecanlandi. Aşilamanin pek tutmadiğini okudum için Eşimde öyle sevinip heyecanlaninca ben daha çok üzüldüm içim buruk değişik. Aşilama yaptiranlarin hikayelerini merak ettim hamile kalan var mi

Son düzenleyen: Moderatör:
2 senedir cocuk için uğraşiyoruz fakat olmuyor. Adetimde düzensiz. Pcos da var. Doktorum 10 gün sonra aşilama yapicak. Ama nasil anlatiyim hem aşiri heyecanliyim hemde aşiri ümitsiz. Doktor aşilamayi anlatinca eşim çok heyecanlandi. Aşilamanin pek tutmadiğini okudum için Eşimde öyle sevinip heyecanlaninca ben daha çok üzüldüm içim buruk değişik. Aşilama yaptiranlarin hikayelerini merak ettim hamile kalan var mi
Ben de pcos um,benim de bir aşilamaa tecrubem var,ama olmadi,ikincisi de iptal oldu sağ tupum alindigi icin ve ve tum gelisen yumurtalarim sagda oldugu icin denemedik.benn tup bebege gectim daha fazla beklememek icin yaş 34,9 yillik evliyim,hemen cocukk istiyorsan 2 kez dene derim aşilamayi,olmuyorsa tup e gec.pcos lular tup bbekte avantajlilar,gonlunce olsun hersey🙏

2 senedir cocuk için uğraşiyoruz fakat olmuyor. Adetimde düzensiz. Pcos da var. Doktorum 10 gün sonra aşilama yapicak. Ama nasil anlatiyim hem aşiri heyecanliyim hemde aşiri ümitsiz. Doktor aşilamayi anlatinca eşim çok heyecanlandi. Aşilamanin pek tutmadiğini okudum için Eşimde öyle sevinip heyecanlaninca ben daha çok üzüldüm içim buruk değişik. Aşilama yaptiranlarin hikayelerini merak ettim hamile kalan var mi
Ayrica kilo problemin varsa,mutlaka kilo ver..

Yanlış düşünüyorsunuz ben özel bir klinikte tüp bebek tedavisi sonrası negatif olup, devlette aşılama oldum ve Rabbim nasip etti isterseniz konumu dahi okuyabilirsiniz . Yani umut hep var 🙏🏻 Rabbim nasip etsin inşallah size de

Yanlış düşünüyorsunuz ben özel bir klinikte tüp bebek tedavisi sonrası negatif olup, devlette aşılama oldum ve Rabbim nasip etti isterseniz konumu dahi okuyabilirsiniz . Yani umut hep var 🙏🏻 Rabbim nasip etsin inşallah size de
Bende özel doktora gidiyorum doktorum ilgileniyor sağolsun. Bakalim hem heyecan hem korku hem ümitsizlik. Bu zamana kadar yaptigim bütün gebelik testlerini sakliyorum neden bilmiyorum ama atmadim. O 2. Cizgi hiç olmicakmiş gibi. Son yaptigim testleri yqpip banyoya koyup cikiyodum işlerim bitince bakiyodum. Içim çok degişik. Eger aşilamamda tutarsa diğer ay bu zamanlar hamile olcam diye avutuyorum kendimi falan filan :) Allahin isteyen herkeze nasip etsin gerçekden 😊

Aşilamanin yuzdesi gercekten dusuk,siz şansli insanlardanmissiniz,nasibiniz aşilamadaymiş ve zamani o zamanmiş demekki,ne guzel🙏🥰

Evet doktorumda öyle dedi. 79 kiloydum. Şuan 5-6 kilo verdim. Hayirlisi olsun ama sitresi falan ayri bişey ya Allahim gercekden isteyen herkeze versin.
Ben kilolu degilim ama yine de olmadi😁olacaği varsa her turlu oluyor da,kilo vermek her zaman iyidir orasi ayri😁😉

Bir de rahim filmi de onemli,tupleriniz acik mi degil mi?dr niz soyler gerci de,rahim filminden sonra da gebelik ihtimali artabiliyormuş,tupler kapaliysa acilabiliyormuş😉

Bir de rahim filmi de onemli,tupleriniz acik mi degil mi?dr niz soyler gerci de,rahim filminden sonra da gebelik ihtimali artabiliyormuş,tupler kapaliysa acilabiliyormuş😉
Rahim filmini çekindim tüplerde sıkınti yokmuş. Benin yumurtaliklar zayifmiş. Bende duydum film çekindikden sonra ihtimal artiyo diye denedim ama gene yok yok😊

İnşallah seninkisi ilk denemedi tutar tanıdığımız un ilk denemesinde tuttu benim şuan 3. Denemem inşallah benimde tutmuştur

Canım bende pkoluyum çarşamba günü aşılamam olucak inşallah. Aşılama daha çok erkek faktöründe olumlu sonuç veriyormuş ama bizde de olmayacak diye bişey yok olumlu düşün. İnşallah bebişlerimize vesile olur bu aşılama. Olmazsa da devlette tüp bebek için iki aşılama şartı varmış en azından o şart yerine gelir. Ama olacak allahın izni ile 🙏

2014 yılında ben de aşılama ile gebe kaldım. Pkoluyum ve 93 kg ile gebe kalmıştım :)
3 aşılama oldum ama 1 tanesinde yumurtlama olmadan aşılama yapmış iş bilmez doktor.
o yüzden 2. aşılamamda gebe kaldım diyebilirim, oğlum 7 yaşında şu an :)
Rabbim ol derse oluyor herzaman umut var.
şimdi de kardeş için tedavi oluyorum yine aşılama yaptıracağız.

2014 yılında ben de aşılama ile gebe kaldım. Pkoluyum ve 93 kg ile gebe kalmıştım :)
3 aşılama oldum ama 1 tanesinde yumurtlama olmadan aşılama yapmış iş bilmez doktor.
o yüzden 2. aşılamamda gebe kaldım diyebilirim, oğlum 7 yaşında şu an :)
Rabbim ol derse oluyor herzaman umut var.
şimdi de kardeş için tedavi oluyorum yine aşılama yaptıracağız.
Yaaaa ne güzell 🥰 Rabbim hayirlisiyla insallah 2. Yide nasip eder. Darisi bana bakalim değişik duygular 😊

Canım bende pkoluyum çarşamba günü aşılamam olucak inşallah. Aşılama daha çok erkek faktöründe olumlu sonuç veriyormuş ama bizde de olmayacak diye bişey yok olumlu düşün. İnşallah bebişlerimize vesile olur bu aşılama. Olmazsa da devlette tüp bebek için iki aşılama şartı varmış en azından o şart yerine gelir. Ama olacak allahın izni ile 🙏
Bende bayram hemen bitince olucam inşallah 😊 inşallah 1 ay sonra hamileyiz yazariz buraya 🥰😇

Bende bayram hemen bitince olucam inşallah 😊 inşallah 1 ay sonra hamileyiz yazariz buraya 🥰😇
Canım seninle aynıyız sanırım sebepsiz inferlte. Aşılama olucam regl bekliyorım sanırım ay sonuna doğru olucam.aslında bu hafta olucaktım aşılama doktorum korona olmuş bende başka hekim istemedim mecbur beklicem ve 78 kgyum 5kg verdım kılo almışımm hiiç anlamadım yaş 26 🤭

Canım seninle aynıyız sanırım sebepsiz inferlte. Aşılama olucam regl bekliyorım sanırım ay sonuna doğru olucam.aslında bu hafta olucaktım aşılama doktorum korona olmuş bende başka hekim istemedim mecbur beklicem ve 78 kgyum 5kg verdım kılo almışımm hiiç anlamadım yaş 26 🤭
Aynin durumdayiz 78 kiloydum 5 kilo verdim😀 6 mayisda aşilama yaptirdim bakalim bi heyecan bekkiyoruz 😇

Back