Pcosla ilgili

Kikuchi-kun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
443
164
23
26
Kızlar pcos da şeker yasak ya . Normal meyve şekeri tamam da pekmez bal gibi doğal şekerler de yenebiliyomu ? Aç kalıyorum

Allah seni yedikce şekerli şeyler direnci artıyor kistlerin. İlaçlar bile etkisiz kaliyo baya mühim aslinda

Bilmez miyim. Yillardir kullandığım ilacin haddi hesabi yok. Taşa icirsem simdiye duzenli adet gorurdu bende tık yok.
Gencim en iyi caglarim simdi yemicem de ne zman yicem dedim. Bol bol yedim. Pisman miyim? Yok
Ama artik evliyim ve bebek dusunmeye basladim. Bakalim.nolcak

Aman bacım dikkat. Pcolular bu konuda baya ugrasiyo biliyosun o beklemek ne kadar zor bı bilsen her ay ümitle beklerken adet olmak... O zaman pişman olursun rabbim gönlüne göre versin hayırlisiyla inşallah

Aman bacım dikkat. Pcolular bu konuda baya ugrasiyo biliyosun o beklemek ne kadar zor bı bilsen her ay ümitle beklerken adet olmak... O zaman pişman olursun rabbim gönlüne göre versin hayırlisiyla inşallah

Sıkıntı değil ben adet de olmuyorum valla yumurta gani gani bizde. Olay bi yumurta bi spermse, hayırlısı da buysa bi şekilde olur zaten.. çok taktıkları icin de olmadığını düşünüyorum ben..
Sen evli misin, var mi bebek?

Kızlar pcos da şeker yasak ya . Normal meyve şekeri tamam da pekmez bal gibi doğal şekerler de yenebiliyomu ? Aç kalıyorum
Ben bir tek hurma yiyorum tatlı olarak canım çünkü her yediğin tatlı o kist olarak görünen küçük yumurtaları besliyor..en zararsız olani hurma tabi onu da abartmak lazım.ben de çok zorlanıyorum ama kendimi şöyle avutuyorum hamile kalıp çocuk doğurduktan sonra kendimi bir süre ödüllendiricem

yeme ... Seker adet düzensizliği doğal olarak yumurtlama düzensizliği yapıyor ... Ben hap kullanmistim insulin direnci için. 5kilo verdim istahim kapanmıştı resmen :)

İnşallah insallaahh

Psikolojik etki çok büyük katiliyorum. Evliyim ve istiyorum bı sene olucak henüz yok maalesef

Hayırlısı olsun en kisa zamanda kavusursun inşallah :) ve ben ilac kullanmadan adet olmayan bi pko yum bu ne rahatlik anlamadim
Ay amin canim cumlemiz insallah.Ben zaten 3-4 aydır biliyorum pcomu. Ondan sonra kestim şekeri resmen aç kaldım meğerse hep şeker yiyyomusum yani valla dikkat et kendine

Ay amin canim cumlemiz insallah.Ben zaten 3-4 aydır biliyorum pcomu. Ondan sonra kestim şekeri resmen aç kaldım meğerse hep şeker yiyyomusum yani valla dikkat et kendine

Amin.. sen de fazla takma kafaya.dogru zman geldiğinde mutlaka olcaktır. Ben kendimi bildim bileli pkoyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…