- 13 Ekim 2024
- 106
- 9
- 27
- Konu Sahibi Sahra Sahra
Merhaba arkadaşlar. Kendimi bildim bileli polikistik over kistlerim var. Ve tabi ki de ayda yılda bir adet oluyorum. 1 yıllık evliyim. 27 yaşındayım. Hiç korunmadim. Ama sonuç sıfır. En sonunda 1 yıl dolunca bir tüp bebek doktoru ile görüştüm. İleri derecede pcos dedi. Amh 12.8 çıkmıştı çünkü ve benim umutlar tamamen yok oldu. Femara verdi. Kullandım gittim. Vajinal muayene yaptı. İki yumurtam gelişmişti. Gün verdi ine için. 17 ekimde ineyi yaptım 36 saat sonra ilk ilişkimi yaşadım. Ondan sonra gün aşırı şekilde devam etti. Burada okuduğum kadarıyla herkes ilk gunler sanci yaşamış bende hiç öyle bir şey olmadı . Gayet rahattım . Ama 10 günden sonra felaket sancılar yaşadım. Bel kasık bacak göğüs. Çok kötüydü sıcaklar basıyordu yatamıyordm. İnenin etkisiyle pozitif çıkacağını bildiğim halde 11. gün test yapmak istedim pozitif çıktı. Umursamadm. Hâlâ etkisi devam ediyor dedim. 12. gün pozitif çıktı yine. Akşam acile gittim . Gebelik testi yapıldı beta HCG 63.67 çıktı. Ama emin değilim ineden midir diye düşünmeye başladım. Hiç var diye moda girmedim . İki gün sonra doktorumla görüşmek için gittim durumu anlattım. İne etkisiyle 12. gün bu kadar yüksek çıkmaz dedi. Yine de kan alalım artmış mi bakalım dedi. Sonucum 164 çıktı çok şükür. Ve şu an bebeğim benimle.
1 yıl boyunca kendimi yedim bitirdim. Kist var ileri derecede pcosum. Benim çocuğum olmayacak. Ağlıyorum sürekli. Ama öyle değilmiş. Tabiki Allah istediği için oldu. Ama herşeyin de bir çaresi var. Umutsuz olmayın. İnşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder.
1 yıl boyunca kendimi yedim bitirdim. Kist var ileri derecede pcosum. Benim çocuğum olmayacak. Ağlıyorum sürekli. Ama öyle değilmiş. Tabiki Allah istediği için oldu. Ama herşeyin de bir çaresi var. Umutsuz olmayın. İnşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder.