- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Henüz çekilmedim canım bu adetini bekliyorum. rabbim yardımcınız olsunMerhaba bende 8 aylik evliyim pko var gecen ay klomen ve catlatma ignesi kullandim ama olmadi bu ay kendim denemek istedim inofolic ve ovulasyon testiyle aslinda cevremde pko olup cocuklari olan cok kisi var rahim filminde bisey cikti mi ben kendimde ondan supheleniyorum bi tanidigimiz bekarken hep kilo vermeye calisti doktor cocugun zor olur demisti evlendi ilk aydan hamile kaldi kendi bile inanamadi
Rabb'im yardimcin olsun canım . Şefaat ederler inşallah sana ahirette vardır bı hayır. Rabb'im doğamızı versin insallahCanım bende pco luyum. Gecen yil glifor ile kilo verdim ve soğan suyu ile hamile kaldım ama kaybettim. Tekrar denedik olmadı sonra klomene başladık ilk ay 2 tane çok güzel yumurtam oldu ama kimyasal gecirdim. Sonraki ay bir tane küçük yumurtam vardı umutsuzduk ama çift yumurta ikizlerine hamile kaldım nasıl oldu anlamadım bir taneydi yumurtam. 22.haftada erken doğumla onları da kaybettik. 6 ay mola verdik bekleyin dediler.bu ay süre doldu tekrar klomene başladım ama hiç yumurtam yok sol yumurtalık tespih gibi sağ yumurtalık bomboş doktor çok ilerlemiş dedi. Acaba üzüntüyle mı oldu bilmiyorum hafifti çünkü. Bakalım salı günü tekrar gidecegiz yine bakacak umudumuz yok adetim geldiğinde de iğne talep edeceğim klomene cevap vermiyor
Bende bı kimyasal gecirdim acaba pco yapiyo mu bunu çok duydum.cunkuMerhaba ben de 1 buçuk yıllık evliyim bi kimyasal oldu evliliğimin 2. Ayında kendiliğinden 1 sene sonrasında normal gebelik oldu ama o da gec gelişiyordu 2 ay önce kürtaj oldum daha önce klomen kullandım catlatma iğnesi vermedi ama bende ise yaramadı o ay cok agrili gecti hatta sonra ben burda bi konuda inofolic combiyle ilgili bi kaç mesaj okudum ise yarayanlardan kendim gidip eczaneden aldım aynı zamanda hayıt suyu da içtim ve onunla hamile kalmıştım 2. Gebelikte şu an tekrar inofolic kullanıyorum ve Clife ballı macun aldım onu da kullanıyorum ovulasyon testi de yapacağım bugün 6. Gün adetin bakalım inşallah olumlu olur her şey
Inşallah canım sen içini ferah tutBende bı kimyasal gecirdim acaba pco yapiyo mu bunu çok duydum.cunkurabbim hayırsiyla gönlümüze göre versin inşallah
Hayırlısıyla bı olsun da insallahInşallah canım sen içini ferah tut
Canim sen ovulasyon testiyle hamile kaldin sanirim bugun 12.gun pik yapmis mi oluyoMerhaba ben de 1 buçuk yıllık evliyim bi kimyasal oldu evliliğimin 2. Ayında kendiliğinden 1 sene sonrasında normal gebelik oldu ama o da gec gelişiyordu 2 ay önce kürtaj oldum daha önce klomen kullandım catlatma iğnesi vermedi ama bende ise yaramadı o ay cok agrili gecti hatta sonra ben burda bi konuda inofolic combiyle ilgili bi kaç mesaj okudum ise yarayanlardan kendim gidip eczaneden aldım aynı zamanda hayıt suyu da içtim ve onunla hamile kalmıştım 2. Gebelikte şu an tekrar inofolic kullanıyorum ve Clife ballı macun aldım onu da kullanıyorum ovulasyon testi de yapacağım bugün 6. Gün adetin bakalım inşallah olumlu olur her şey
Biraz geç çekmişsin galiba ama degerlendir tekrar yap istersen yarınCanim sen ovulasyon testiyle hamile kaldin sanirim bugun 12.gun pik yapmis mi oluyo
Evet erkende aslindaBiraz geç çekmişsin galiba ama degerlendir tekrar yap istersen yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?