• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos

evlibirsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
6
0
1
25
Merhaba canlar. Benim adetim ilk bu Ocak ayında düzensiz oldu. Doktora gittiğimde Polikistik var dedi daha öncede gitmiştim sorun yoktu nasıl bir anda oluyor anlamıyorum. Tavsiye verin bana neler yapmam lazım nasıl hamile kalabilirim?

Bir anda olamaz doğuştan gelen bisey Pcos .

Soğan suyu kürü yapıyorlar googleden bi bakın isterseniz

Merhaba canlar. Benim adetim ilk bu Ocak ayında düzensiz oldu. Doktora gittiğimde Polikistik var dedi daha öncede gitmiştim sorun yoktu nasıl bir anda oluyor anlamıyorum. Tavsiye verin bana neler yapmam lazım nasıl hamile kalabilirim?
Benimde bir anda oldu canım daha öncesinde normal olağan diyorlardı sonradan polikistik dediler ben kullandığım bir ilaçtan dolayı olduğunu düşünüyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 1 buçuk yıldan fazla oldu hala hiç gebelik oluşmadı bu ay femara kullanıyorum inşallah etkisini görürüm

Ben yılların pcos lusuyum. Eğer kilo aldıysanız önce kilo verdiriyorlar. Sonra adet düzensizliği için duphaston verdi bana doktorum. Mutlaka bir doktorla ilerleyin❤️ Tatlıyı kesin ve kan değerlerinize baktırın. Gerekirse şeker ilacı yazar doktorunuz ona da başlarsınız.

Ben yılların pcos lusuyum. Eğer kilo aldıysanız önce kilo verdiriyorlar. Sonra adet düzensizliği için duphaston verdi bana doktorum. Mutlaka bir doktorla ilerleyin❤️ Tatlıyı kesin ve kan değerlerinize baktırın. Gerekirse şeker ilacı yazar doktorunuz ona da başlarsınız.
Banada duphaston verdi ne zamana kadar kullanacam yani hap bitince tekrardan alacak mıyım acaba hiçbişey demedi doktor başka. Siz ne yapmıştınız?

Bir anda olamaz doğuştan gelen bisey Pcos .

Soğan suyu kürü yapıyorlar googleden bi bakın isterseniz
Doğuştan mı bilmiyorum ama önceki gittiklerimde hiç demediler polikistik var diye özellikle sormuştum doktorlara gayet sağlıklı normal dediler 3 kere gitmiştim evlenmeden öncede gittim

Doğuştan mı bilmiyorum ama önceki gittiklerimde hiç demediler polikistik var diye özellikle sormuştum doktorlara gayet sağlıklı normal dediler 3 kere gitmiştim evlenmeden öncede gittim
Demesinler . Bende de var çok araştırdım kesinlikle doğuştan olan bi durum . Sağlıklı ve dengeli beslenme bol bol yeşillik yiyin spor egzersiz hayatınıza ekleyin . Stressiz yaşam . Gebeliği kolaylaştırır .

Banada duphaston verdi ne zamana kadar kullanacam yani hap bitince tekrardan alacak mıyım acaba hiçbişey demedi doktor başka. Siz ne yapmıştınız?
Adet başlangıcından itibaren 14. Gün duphaston başlıyorsunuz kutu bitene kadar içiyorsunuz. Sonra regl olmayı bekliyorsunuz. Tekrar regl olunca yeniden adetin ilk gününden itibaren saymaya başlıyorsunuz 14. Gün yeni kutu duphaston başlıyorsunuz. Yine kutu bitene kadar. Ama siz ne kadar süre kullanmalısınız onu doktor bilir.

Back