Merhaba Pcos tanısı aldım. 5 aydır gebe kalamıyorum diye gittim fakat geçen sene istemediğim bi gebelik olmuştu ve kürtaj olmuştum. Şimdi ise olmuyor. Ultrasonda hiçbir şey çıkmadı adet tarihlerim düzenli. Gözle görülen sadece tüylenmem sivilce problemim ve gebe kalamama durumum var. Doktorum 2 belirti olması Pcos tanısı için yeterli dedi. Biri tüylenme şikayetim diğeri de testesteron hormonumun yüksekliği. Sınır 48 benim değerim 47 geldi. Prolaktin hormonun 28 geldi. Fsh 5,7 Lh 8.1 geldi adetimin 3. Günü verdim kan. Doktorum hormonların ters dönmüş dedi. Kadın doğum sadece prolaktin yüksekliğime değinmişti ve dostinex diye bir ilaç verdi fakat endokrin doktoru fsh ve lh ile ilgili ters dönmüşler dedi. Anlamadım bi şey. Pcos olduğumu söyledi. Aranızda değerleri bu aralıklara yakın olup gebe kalabilen var mı ? Çünkü benim gördüğüm kadarıyla çokta bi yükseklik yada düşüklük yok. Fakat dhea so4 hormonum da çok yüksek çıktı 475 geldi. Onun da etkisi varmış. Acaba ben kısır mı oldum ? İnşallah gebe kalabilirim. Adetime 8-9 gün var. İnşallah gebeyimdir