Pcos

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
98
26
Bana yardım eder misiniz ? Pcos var bende adetlerim hep düzensizdi sonra hep ilaçla adet oldum 4 5 aydır kendiliğinden olmaya başladı 3 ay tam düzenli oldum ama sonra 5 6 gün gecikmeli oldum. Soğan kürü kuru incir ve havuç suyu hayıt tohumu gibi kürler duydum ama hiç denemedim içinizde benim gibi pcos olup hangisini içince hamile kaldı lütfen yardım eder misiniz?

Reactions: mnt
canım bende pcos luyum ben hiç adet görmüyorum. Sadece ilaçlarla oluyorum sogan kğrüne başlamak istiyorum faydası nı gören yazsın

Ben sogan kuruyle ilk denememde hamile kaldim pcosluyum kistlerimin icindeki iltihabi akitti surekli sari akintim oldu adet zamani sancim geldi durdu ama adet olamadim bi turlu baktim hamileymisim sogan kurunu deneyin asiri faydali

Hayıt tohumunu çok tavsiye ediyorlar özellikle hormonların düzenlenmesi, kistlerin yok olması için birebir, bir çok doktor son çare olarak öneriyormuş bu tohumu diye duydum. Ben de pcosluyum,bekarım çocuk gibi bir kaygım yok şuan için ama hormonal düzenleme adına ben de kullanmaya başladım çok olmadı daha başlayalı 1 aydır kullanıyorum. Tedavi için 6 ay süreki tamamen iyileşme için 1 yıl her gün düzenli kullanım gerekiyormuş

soğan suyu yaptım

Ben sogan kuruyle ilk denememde hamile kaldim pcosluyum kistlerimin icindeki iltihabi akitti surekli sari akintim oldu adet zamani sancim geldi durdu ama adet olamadim bi turlu baktim hamileymisim sogan kurunu deneyin asiri faydali

Geçen ay ovulasyon testi almıştım onu yaparken soğan suyunu da içim dedim ama takibimi yapan kadın soğan suyu yapma düşük yapabilir dedi bana

Geçen ay ovulasyon testi almıştım onu yaparken soğan suyunu da içim dedim ama takibimi yapan kadın soğan suyu yapma düşük yapabilir dedi bana
Ben hamile kaldigimi dusundugum gun birakmistim yani tamamlamadim o yuzden bende dusuk olmadi dollenmeden sonra kullanmak yumurtaliklari temizledigi icin dusuk yapabilir dogru pik gunden sonra birakmak lazim

soğan suyunu adet bittikten 2 gün sonra başla 15 gün düzenli yap.ilişki soğan suyu bitince olsun ve o arada zeytinyağına koyup beklettiğin incirler olsun onları yemeye başla.soğan suyundan sonra. nede olsa düzenli adet olmuyorsundur adet olmayı bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…