• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos

oserttas1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar,

doktorum PCOS hastası olduğumu söylemekte. benimse merak ettiğim cerrahi işlem olmadan yani ilaç takviyesi ve doğal yollarla gebe kalan arkadaşlar var mı?

Ben tedavinin henüz çok balındayım canım, inşallah çok uğraşmadan hamile kalırız

Canım ben pkoyum ve tüm belirtilerini yaşadım.. kıllanma.. kilo alma.. adet olamama hep yaşadım bunları.. ben bir sürü ilaç kullandım ama işe yaramadı maalesef.. ama işe yarayan kişilerde varmış.. benim fayda gördüğüm tek şey soğan kürü oldu.. bekarken soğan kürüyle adet oldum..evlendiğimde de hamile kalamadım bir türlü.. soğan kürü yaptım ve hamile kaldım çok şükür.. keşke evlenince hemen deneseymişim vakit kaybettim.. inşallah herkes şifa bılur.. bilmiyorum belki bünye meselesi ama ben şifayı soğan küründe buldum.. ve fazla kilolarımıda vermeye çalıştım az yedim çok hareket ettim.. bolca sureler dualar okudumm.. çok uğraştım o ay hamile kaldım

Merhabalar,

doktorum PCOS hastası olduğumu söylemekte. benimse merak ettiğim cerrahi işlem olmadan yani ilaç takviyesi ve doğal yollarla gebe kalan arkadaşlar var mı?
1 yıldır tedavı goruyorum ılacla hamıle hıc kalamadım bu ay ılacsız ıncır kuru uyguladım..adetımın 23 gunu bugun doktora gıttım ve yumurtam 16 mm olmus ..doktor umutlu konustu bakalımmmm

Merhabalar,

Ben kaldim canim dun ogrendim 17 ay ustune.temmuzda tup bebek kliniginde tedaviye basliycaktik ki rabbim gonderdi.zaten olmuyor diye kocakari yontemlerine yoneldim.yasli bi kadin gobegimi topladi bana anason ve pelin otu cayi icmemi soyledi.2 ay gebe kalirsin dedi.ben 1. Aydan kalmisim.rabbime sukurler olsunki.20 gun erken yumurtladm.o cayla tavsiye ederim herkese

Back