Pcos yerleşme kanaması mı? Geç döllenme olabilir mi??

impossible0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2024
12
4
24
Selam kızlar. 1 senelik evliyim. Bu aydan itibaren çocuk düşünmeye başladık. Pcos var adetim düzensiz, olmadığı bile oluyor. Sat 14 mayıs 24 haziranda kılcal şekilde ince az bir kanama ve 1-2 gün kahverengi leke geldi çok az. İlk defa böyle oldu ama pcos olan kişilerde görülebiliyormuş umutlansam mı bilemedim. Erken gebelik testi yaptım bu sabah negatif. Geç döllenme olabilir mi? Olsaydı çıkmaz mıydı bu zamana kadar? Kan testi vermeli miyim ne zaman versem kesin sonuç alırım?

tahmini adet zamaniniz geldiginde erken gebelik testi deneyin, bazen gec dollenebiliyor evet o yuzden en garantisi beklenen adet tarihinizden bir 7-10 gun sonraki test olacaktir

Sat 14 nisan* kanama, lekelenme 24 mayıs*

Maalesef, bilemiyorum. Adetim de düzensiz bu sebeple beklenen adet tarihini de kestiremiyorum. Bu arada Allah razı olsun, inşallah beklediğimiz haberleri en kısa zamanda alırız.
ne demek insallah :) ovulasyon testleriyle takip etseniz aslinda guzel sonuc verebilir bazen pkoslularda lh hep yuksek gosteriyor diyolar ama en azindan denenmis olur, genelde oyle durduk yere kahverengi lekelenmeler olmuyor, umarim hamilelik icin yerlesme kanidir, dualarim sizinle bakalim bizi guncelleyin adet gecikmeniz olursa

Tabi ki sonucunu buraya da yazarım

Bende sizin gibi oldum ama evde iki defa test yaptim ayni marka nagtif çıktı.suan 12 gün gecti adetim bıraktım bende.pco lu olduğum için adetimi beklyrm artık

Bende sizin gibi oldum ama evde iki defa test yaptim ayni marka nagtif çıktı.suan 12 gün gecti adetim bıraktım bende.pco lu olduğum için adetimi beklyrm artık
Belirtilerin olursa tekrar yap yine de canım ilerleyen zamanda. İnşallah hayırlısıyla en yakın zamanda alırsın haberi. Belirti olmazsa artık ondan sonrası nasip doktora görünüp adet söktürücü verir

Amin Allah razı olsun canım ikimizin başına darısı.bekliycem biraz daha.pco başlı başına sorun âdet tarihimizi bilemeyrz

Merhaba son durumunuz nedir?

Bende pcosum 2 aylık evliyim ovulasyon testi ile hamile kaldım ilk denemede bence denemelisin bizler bilemiyoruz yumurtlamayi inşallah vardır bu ay olmazsa kesin ovulasyon dene ve kilo varmı sende bende var verince adetim.duzene girdi ben şeker hastaso oldim pcos yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…