http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392881&page=3077 bak bız arakdaslarlayız burayıda takıp et canım. inşallah canım en kısa zamanda allahım nasıp eder bızlerede... Ben tedaviye ılk olarak glukofenle başladım 3 ay kullandm sonra klomen dıye yumurtlama ılacı vardı onu kullandım ay hıc buyume olmadı sonra dozunu yukseltıp bır sonrakı ay yıne kullandım tabı bu arada yumurta takıbı yapılıyor sakın tek basına denemeye kalkma doktor gozetımı olmadan cok sakıncalı hayatım
ıste 2. klomende doktorum degıstı kısmet bu ya aksılıkler oldu o da buyumus çatlatma ıgnesı verelim dedı bu ay onu oldum bekliyorum ıste ınsallah hamıs kalırım
sende bencede ılac kullanma belkıde yumurtalıklarını alıstırıyrsundur tembellıge sureklı onunla adet oluyrsan. Dedıgım sayfaya gel arkadaşlarda yardımcı olurlar. soğan kuru varmış cok etkılıymıs mesela ben hıc denemedim ama o sekılde hamıle kalanlarıda duydum evdeysen yapabılırsın onu araştır derım yavrum hersey Allahtan bunların hepsı bahane gonlunu ferah tut allaha emanet ol :)