merhaba kızlar :)
aranıza yeni katıldım uzun sure uye olmadan sizleri takip etim ve daha sonra uye olup sizlerle sorunlarımı paylasıp sizlerden destek gormek istiyorum umarım benımle deneyımlerinizi bilgilerinizi paylasırsınız.. :)
21 yasındayım esim 27 3.5 aylık evliyim ve yurt dısında norvecte yasıyorum.16 yasından beri hormon bozuklugum var pcos hastasıyım yıllarca dogum kontrol hapları kullandım adet sokturuculer kullandım o donemlerde pek sorun deıldı ama suan evlıyım ve esımde bende cocugumuz olsun cok ıstıyoruz 3 aydır denıyoruz ama hıc bısı yok malesef evet bılıyorum cok erken daha ama kendımı okadat sartlamısımkı cocugum asla olmıyacak dıye buyuzden moralım cok bozuk turkıyeden ayrılmadan once bır doktorla konusmustum adet sokturucuye devam etmemı ve folık asıt kullanmamı soyledı bu sekılde hamıle kalma sansım var mı bılmıyorum.normalde 2 ayda bır adet gorurdum gecen ay predictor ovulasyon testını kullandım 30 gunde bır adet oluyorum oda 8 aydır adet sokturucu kullandıgım ıcın 14.gun teste basladım 7 gun kullandım fakat cıft cızgı hıc olmadı..sanırım yumurtlamıyorum :) kızlar moralım cok bozuk desteklerinize bılgılerinize cok ıhtıyacım var yurt dısında oldugum ıcın kımseyle bu konuyu paylasamıyorum ıcıme atıp duruyorum aılemden uzak olmam zaten psıkolojımı mahvettı ustune bebek olayı ıyıce mahvoluyorum..umarım bu zor gunlerımı sizlerle birlikte atlatırım.sizler nasıl bı yontem izlediniz neler yaptınız...umarım desteklerinizi bende görebilirim..hayırlı gunler hepinize..
Ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim :) Cevap aldigim icin cok mutlu oldum.bende burda doktora gitmek cok istiyorum ama esim biraz daha bekliyelim doktor icin diyip duruyor.bide daha burda oturum izni alamadgim icin bu konulardan yararlanamiyorum cok pahaliya patliycak die esimide zorlamak istemiyorum evet cok haklisin uzun sure gebe kalamayanlar var takip ettim.insallah en yakin zamanda kavusurz meleklerimze.peki sen nasil bi tedavi uyguluyosun ilac falan kullaniyomusun ? Okadar cok sikildim ki ilac kullanmaktan bidaki ay artik hic bisey kullanmasamda olurunami biraksam diorum aklim cok karisik ne yapicagimi bilmiyorumCanım hoş geldin aramıza. bende senın gıbı pco hastasıyım ve çokta bılgım yok aslında ama o sokturuculerın cokda ıyı bırsey olduğunu dusunmuyrm. Bence orada ıyı bır doktor bul daha erken olduğunu soyleyecektır ama sımdıden tedaviye başlamak ıstıyorum dersın. Moralını bozma ben 15 aylık evlıyım olmadı hala bu ay beklıyrm bakalım. arakdaslarım var burada bak 6 yıldır 4 yıldır gebe kalamamışlar yasımızda genç anladığım kadarıyla o yüzden sansımız cok yüksek ve pcoluların tup bebek tedavısınde daha cok yumurtladığını duydum bı arkadaşımdan. hiç üzülme hemen bı doktor bulup tedaviye basla canım.
Ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim :) Cevap aldigim icin cok mutlu oldum.bende burda doktora gitmek cok istiyorum ama esim biraz daha bekliyelim doktor icin diyip duruyor.bide daha burda oturum izni alamadgim icin bu konulardan yararlanamiyorum cok pahaliya patliycak die esimide zorlamak istemiyorum evet cok haklisin uzun sure gebe kalamayanlar var takip ettim.insallah en yakin zamanda kavusurz meleklerimze.peki sen nasil bi tedavi uyguluyosun ilac falan kullaniyomusun ? Okadar cok sikildim ki ilac kullanmaktan bidaki ay artik hic bisey kullanmasamda olurunami biraksam diorum aklim cok karisik ne yapicagimi bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392881&page=3077 bak bız arakdaslarlayız burayıda takıp et canım. inşallah canım en kısa zamanda allahım nasıp eder bızlerede... Ben tedaviye ılk olarak glukofenle başladım 3 ay kullandm sonra klomen dıye yumurtlama ılacı vardı onu kullandım ay hıc buyume olmadı sonra dozunu yukseltıp bır sonrakı ay yıne kullandım tabı bu arada yumurta takıbı yapılıyor sakın tek basına denemeye kalkma doktor gozetımı olmadan cok sakıncalı hayatımıste 2. klomende doktorum degıstı kısmet bu ya aksılıkler oldu o da buyumus çatlatma ıgnesı verelim dedı bu ay onu oldum bekliyorum ıste ınsallah hamıs kalırım sende bencede ılac kullanma belkıde yumurtalıklarını alıstırıyrsundur tembellıge sureklı onunla adet oluyrsan. Dedıgım sayfaya gel arkadaşlarda yardımcı olurlar. soğan kuru varmış cok etkılıymıs mesela ben hıc denemedim ama o sekılde hamıle kalanlarıda duydum evdeysen yapabılırsın onu araştır derım yavrum hersey Allahtan bunların hepsı bahane gonlunu ferah tut allaha emanet ol :)
merhaba bende de pko var ve bende tedavıye yenı baslıcam umarım hepımız en kısa zamanda hamıle kalırız.
merhaba canim sen ne kadardir urasiyosun ve hangi tedaviye basliyosun ? Kendi kendimze uyguliyabilcegimiz bisey yokmu acaba ya uzun bi sure doktora gidemiycem cunki..insallah en kisa zamanda hepimiz hamile kalirizbu surecte bir birimize destek olalim ve kullandigimiz yontemleri tedavileri paylaslim ben deha yeni oldugum icin bilgilerine cok ihtiyacim var :)
ben henuz baslamadım tedavıye en son kasımda rahım fılmım cekıldı o temız cıktı cok sukur onumuzdekı ay esım test vercek onda da sıkıntı cıkmazsa klomen tedavısıne baslıcaz galıba bırde ben hayıt otu ıcıyordum ama bır turlu duzenlı ıcmedım sende basla ıstersen
anladimm canim ben yurt disinda yasiyorum burda yoktur buyuk ihtimalle simdilik sogan suyuna basliycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?