- 1 Kasım 2017
- 15
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi Miraycik07
-
Aynı bende o dertten muzdaripim yaCanım benim sivilce sorunum yok. Erkek tipi kıllanma sorunum var. Ve inan sivilce bunun yanında masum ve sevimli sayılır. Maşallah hacı amca gibiyim.
Merhaba bende yaklaşık 7 8 aydır diane 35 kullanıyorum pcos için. siz 4 yıldır pcos tedavisi için mi kullanıyorsunuz dk hapını? Bu kadar uzun sürüyor mu tedavi :'(17 yaşında bana da pcos tanısı konuldu o güne kadar suratım sivilceden görülmezdi. Şuan 21 yaşımdayım 17 yaşından beri doğum kontrol hapı kullanıyorum.bir tane bile sivilce çıkmıyor. İlacı 1 ay bile kullanmazsam anında 3-4 tane sivilce çıkmaya başlıyor tek çözüm doğum kontrol hapı bence kremler filan bir işe yaramıyor pcos tanısı konulmadan önce bir sürü sicilce kremiyle uğraşmıştım ben de.
bende dieneye ywni basladim adetlerim duzenli bu asamadan sonra ne verir acabaMerhaba bende yaklaşık 7 8 aydır diane 35 kullanıyorum pcos için. siz 4 yıldır pcos tedavisi için mi kullanıyorsunuz dk hapını? Bu kadar uzun sürüyor mu tedavi :'(
Eski konuyu hortlatmak yerine yeni konu açsanız.bende dieneye ywni basladim adetlerim duzenli bu asamadan sonra ne verir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?