pcos ve ovülasyon testi

arzuhal198

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
166
74
Merhaba hanımlar ben yıllardan beri pcos luyum evleneli de 1 yıl oldu bekarken sürekli olarak doğum kontrol hapı kullanarak adet görebiliyordum evlenincede bebek istediğimiz için ilacı kestim. ve ne adet görebildim düzenli olarak nede hamile kalabildim. soğan kürünü denedim mart ayı gibi en son bebek oluştu ama yaşamadı kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 gün önce ovülasyon testi aldım ne zaman yumurtladığımı merak ettim ama testi ne zaman yapsam sonuç silik iki çizgi çıkıyor yani lh hormonu da pozitif ama silik bir şekilde pcos lu kişilerde lh değeri zaten yüksek çıkarmış diye okudum bir yerde aranızda benim gibi bu durumu olan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

merhaba bende pcoluyum ve denesem mi kararsizim isin acigi ovulasyon testini cunku bizde dediginiz gibi lh sürekli yüksek ve bu testler zaten lh hormonuna duyarli. deneyen var mi diye cok baktim ama sonuca ulasamadim. belki adet tarihinizden itibaren 10-15. günler arasinda uygulasaniz bi sonuc alinir mi biliyorum.

bende bilmiyorum gerçekten ne zaman yumurtluyorum ne zaman adet görücem ne zaman hamile kalacam hiç bir fikrim yok ;(((

aynen bende nisan ayinda tedaviyle hamile kaldim oda dis gebelikle sonuclandi. su anda gene duphastona basladim cünkü pco atak yapmis gene. ben bu ay sonunda adetin dördüncü günü hormon testlerini tekrar ettirip hsg cektirecegim ve ondan sonra bende belki ovulasyon testini denerim niyetim o yönde canim Allah hayirlisini versin

bende bir dahaki ay gene soğan kürüne başlayacağım canım klomen falanda kullandım ama rahimde kalınlaşma yaptı dr kesti o yüzden benim asıl problemim iyi bir kadın doğumcuyla karşılaşamamak aslında çok fazla dr a gittim kimse bilgi vermedi kendi hastalığımın detaylarını internetten öğrenmek zorunda kaldım malesef. devlet hastahaneleri kalabalıktan bişi diyemiyor özel hastaneler ise yaşadığım ilçeye uzakta napıcam bilmiyorum.

nerde yasiyorsun acaba ben konyadayim burda imkan cok.prf dr ali acara gidiyordum ama cok yogun ve ulasmakta sikinti cekiyorum. en sonunda burada dr aysel hanima gittim ilgili kibnar biri onunla bakalim görüsecegim gene hayirlisi olsun

izmirin ilçesinde yaşıyorum buraya evlendim geldim başka bir ilçeden inanırmısın burdaki hastanede doğum bile yapılmıyor başka ilçeye gönderiyorlar insanları.

izmir aslinda büyük bi sehir ama tabii ilcede durum farkli oluyor canim. merkeze cok mu uzak. izmirdeki doktorlari arastirip birie sürekli devam edebilirsin bence durumun nasil bilmiyorum ama. pco maalesef tedavi olup bitecek bi hastalik ddegil onunla yasamayi ögrenmek gerekiyor

Aynen cnm bende araştırmaya başlıcam artık hakkımızda hayırlısı olsun

Bende pcosluyum üzülmeyin moralmen kendinizi yüksek tutmaniz gerekiyor pcoslu olup soğan kürüyle hamile kalan arkadaşlarım var allahtan ümit kesilmez

Bende pcosluyum üzülmeyin moralmen kendinizi yüksek tutmaniz gerekiyor pcoslu olup soğan kürüyle hamile kalan arkadaşlarım var allahtan ümit kesilmez
Cnm bende soğan kürü yle hamile kaldım Mart ayında ama kalp atışları durduğu için 8 haftalikken alındı malesef senin çocuğun varmı evlimisin?

bende de pko var dedi doktorum, doğum kontrol kullanmami soyledi adet düzensizliğim icin de gerekiyomus ama ben bebek düşündugum için uzun sure kullanmak istemiyorum.baska bi yolu yok mu hamile kalmanin ???

bende de pko var dedi doktorum, doğum kontrol kullanmami soyledi adet düzensizliğim icin de gerekiyomus ama ben bebek düşündugum için uzun sure kullanmak istemiyorum.baska bi yolu yok mu hamile kalmanin ???
Valla kiminin tedavisiz bile oluyor çocugu bende bekarken dogum kontrol hapı kullandım evlenince bıraktim.

Pko da malesef ovulasyon testleri işe yaramıyor bizim lh hormonumuz yüksek olduğu için testlerde hep çift çizgi çıkıyor bu yüzden belirleyebilmek çok zorlaşıyor en güzel dr tarafından yapılan yumurta takibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…