Hayır canım polikistik overKiloyla alakalı değil bence kistin çikolata kisti mi
Valla tatlım benim kilom var ve hamile kalmak istiyorum veriyorum yavaş yavaş bende hayit tohumu kullaniyorum 19 gün oldu bugün ve adetime 6 gün kaldı belirtilerimde var bakalim inşallah olmuştur bu sefer diyorummerhaba kızlar ben 90 kiloyum. Ve sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye başladım iki senelik evliyim bebek istiyoruz Pcos var doktor kat kilo ver demekten başla şey demiyorlar kan sonuclarım temiz sadece kist fen dolayı olmuyor eşimdede bir sorun yok su sıralar soğan kürü testere dişli aslan pençesi civan perçemi çörek otu ve incir gibi şeylerin iyi geldiği duydum bunlardan kullanıp sonuç alan varsa yazabilir miii?
Kaç kilosun canım , hayıt tohumunu bende duydum ama benim tiroidlerim yavaş çalışıyor o yüzden kullanamıyorumValla tatlım benim kilom var ve hamile kalmak istiyorum veriyorum yavaş yavaş bende hayit tohumu kullaniyorum 19 gün oldu bugün ve adetime 6 gün kaldı belirtilerimde var bakalim inşallah olmuştur bu sefer diyorum
112 den 104 e düştüm canm veriyorum yani devam ama bian önce hamile kalmak istiyorum hayit mucize bir bitki imiş insalalh mucizesi bendede ise yarar ya az kaldi son 5 gunKaç kilosun canım , hayıt tohumunu bende duydum ama benim tiroidlerim yavaş çalışıyor o yüzden kullanamıyorum
Evet canım çok duydum onu bol bol kuru incir de ye yumurta çatlatma etkisi varmış112 den 104 e düştüm canm veriyorum yani devam ama bian önce hamile kalmak istiyorum hayit mucize bir bitki imiş insalalh mucizesi bendede ise yarar ya az kaldi son 5 gun
Son 5 gün çoktan catlamistir heralde kasik batmasi bel agrisi çok kuzum ya goguslerim sis ve agiriyorEvet canım çok duydum onu bol bol kuru incir de ye yumurta çatlatma etkisi varmış
Anladım canım inşallah adet olmazsınSon 5 gün çoktan catlamistir heralde kasik batmasi bel agrisi çok kuzum ya goguslerim sis ve agiriyor
Inşallah canim insalahAnladım canım inşallah adet olmazsın
Canım uzun zaman oldu varmı bebişInşallah canim insalah