• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos ve kan degerleime bakarmısınız napmam gerek yardım:( gebelik için hazırlık!!!!

Leblebitozu19

🌹
Pro Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.344
448
iyi günler kan degrlerimi yorumlarmısınız pcos ve hipotroid var.yas 29 kilom normal

euthyrox 25mg günde 1
glifor1000mg günde 1
inofolic 2 ögün
ecopirin 150mg günde 1
ve adet olmak için lutenly 5mg içiyorum

degerlerim:

lh: 20.41
E2: 63
prolaktin: 14.77
TSH: 2.77
SERBEST T3: 3.08
SERBEST T4: 0.65
FSH: 5,65

DEGERLERİME ADETİMİN 15. GÜNÜ BAKILDI.TSH IM GEBE KALMAK İÇİN YÜKSEKMİ NE YAPMAM GEREK DİGER DEGERLERİM NASIL YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM:17:

Son düzenleme:
iyi günler kan degrlerimi yorumlarmısınız pcos ve hipotroid var.yas 29 kilom normal

euthyrox 25mg günde 1
glifor1000mg günde 1
inofolic 2 ögün
ecopirin 150mg günde 1
ve adet olmak için lutenly 5mg içiyorum

degerlerim:

lh: 20.41
E2: 63
prolaktin: 14.77
TSH: 2.77
SERBEST T3: 3.08
SERBEST T4: 0.65
FSH: 5,65

DEGERLERİME ADETİMİN 15. GÜNÜ BAKILDI.TSH IM GEBE KALMAK İÇİN YÜKSEKMİ NE YAPMAM GEREK DİGER DEGERLERİM NASIL YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM:17:

Ama doktor bana Lh adetin 2. veya 3. gün bakınca pko dedi zaten yumurtlama döneminde Lh ın yükselmesi gerekiyo diye biliyorum ama bende şaşırdım iyice.Sanırım bide prolaktin yüksek

canım bişey sorcam şu lutenly dediğin farlutal tarzı bir ilaç mı?

değerlerine gelince adetin 3. günü bakılması lazım bence.
tam bir bilgim yok

canım bişey sorcam şu lutenly dediğin farlutal tarzı bir ilaç mı?

değerlerine gelince adetin 3. günü bakılması lazım bence.
tam bir bilgim yok

evet canım ama farlutal ödem yapıyor vücutta uzun dönem kullanımı oyüzden doktorum vücuduma en az zarar verecek söktürücüyü verdi.
canım calıstıgım için 3.günü gidemedim bide düğün hazırlıkları var.ben tsh degerimi ve prolaktinimi merak ediyorum daha cok yani normalmi kadın dogumcular normal diyor endokrincler 1-2 arası olması lazım diyor napacagımı sasırdım

Back