• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve hamilelik

heysennnn4554

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Benim polistik over sendromum vardı çıktığım çocuğu doktor hamile kalamazsın tüp bebek gerekli dedi çatlatma iğnesi oldum kaç sefer ama tedaviyi bıraktan 1 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım ama 30 Ekim son adet tarihim ama bebek 6 haftalık daha ufak gözüküyor ve ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için bazı ilaçlar ve tomografiye girdim bilmeyerek şuan ne yapmam gerekiyor acaba bazı doktorlar bişey olmaz diyorlar bazıları çok kötü konuşuyorlar bazıları ise hiç umursamıyor

benim doktorum kalp atısını duyarsak ilaçlardan etkilenmedi demek denişti. 7.haftada kalp atısını duyduk. simdi 1 yasına girdi oğlum 🥰

benim doktorum kalp atısını duyarsak ilaçlardan etkilenmedi demek denişti. 7.haftada kalp atısını duyduk. simdi 1 yasına girdi oğlum 🥰
Devlet hastanesi bizi üniversite hastanesine sevk etti ama biz daha önce doğum yaptığım doktora gittim o kalp atışını duydu ve hiçbir sıkıntı yok daha sen bunları ilk haftasında yapmışsın kese bile oluşmadan dedi ama eşim biz yinede üniversite hastanesine gidelim dedi ama gittiğinize pişman olduk 3 gün boyunca bizi perişan ettiler orda

Devlet hastanesi bizi üniversite hastanesine sevk etti ama biz daha önce doğum yaptığım doktora gittim o kalp atışını duydu ve hiçbir sıkıntı yok daha sen bunları ilk haftasında yapmışsın kese bile oluşmadan dedi ama eşim biz yinede üniversite hastanesine gidelim dedi ama gittiğinize pişman olduk 3 gün boyunca bizi perişan ettiler orda
valla ben kendi doktorum dısında kimseye gitmedim, yönlendirilmedim de. ilk iki hafta alınan ilaçlar ve yapılan işlemler etkileyebiliyor ama ya hep ya hiç kuralı var. yani ya kalp atısı oluşmadan düsük olur ya da sağlıklı ilerler demişti benim doktorum. sağlıklı ilerledi benimki. ne gebelikte ne de doğumdan sonra oğlum bir sağlık sorunu yasamadı çok sükür.

Back
X