• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos ve gebelik için hazırlık yardımmmm :(

hihi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
172
0
0
34
Konya
pcos var 28 yasındayım bekarım.2 ay sonra evlenecegim ve hemen cocuk istiyoruz insallah.bu ay kan tahlili yaptırdım yorumlarmısınız:LUTEAL FAZDA BAKTIRDIM

SERBEST T4:1,14
TSH:2,54
ANTİ-TPO(ATA):488
FSH:6,4
LH:9,83
PROLAKTİN:18,6
ESTRADİOL:21,1
DHEA-SO4:189

SABAHLARI 1 TANE EUTHYROX 25MG İÇİYORUM HİPOTROİDİM İÇİN .2 AY SONRA DÜĞÜNÜM VAR BEBEK SAHİBİ OLMAK VE TEDAVİYE BASLAMAK İÇİN DÜĞÜNDEN 1 AY ÖNCE DOKTORA GİTSEM OLURMU.BİDE GEBELİK İÇİN TSH IM YÜKSEK DEGİLMİ.HİPOTROİD İLACIMIDA DEGİŞTİRMEM GEREKİRMİ SUAN GLİFOR 1000 MG AKSAMLARI BİR TANE,ECOPİRİN 25MG İÇİYORUM BİDE ADET OLMAK İÇİN LUTENLY 5MG İÇİYORUM.BİDE HASİMATO TROİDİMİ BENİM HİPOTROİDİM?
doktor hanim bide glifor kilo verdirir dedi doktor ama ben kilo aldım ve iştahım arttı gliforum 2 aydır kullanıyorum,kilo sorunum yok aslında boy1,72 kilom 62 den 66 ya cıktı.insülin seker hepsi normal

Merhaba tiroid degerleriniz normal. Kullanmakta olduğunuz ilaçlara devam edebilirsiniz. Glufora rağmen kilo alıyorsanız diyet ve egzersiz başlamanızı önerebilirim. Simdiden tebrikler.

pcos var 28 yasındayım bekarım.2 ay sonra evlenecegim ve hemen cocuk istiyoruz insallah.bu ay kan tahlili yaptırdım yorumlarmısınız:luteal fazda baktırdım

serbest t4:1,14
tsh:2,54
anti-tpo(ata):488
fsh:6,4
lh:9,83
prolaktin:18,6
estradiol:21,1
dhea-so4:189

sabahları 1 tane euthyrox 25mg içiyorum hipotroidim için .2 ay sonra düğünüm var bebek sahibi olmak ve tedaviye baslamak için düğünden 1 ay önce doktora gitsem olurmu.bide gebelik için tsh ım yüksek degilmi.hipotroid ilacımıda degiştirmem gerekirmi suan glifor 1000 mg aksamları bir tane,ecopirin 25mg içiyorum bide adet olmak için lutenly 5mg içiyorum.bide hasimato troidimi benim hipotroidim?
Doktor hanim bide glifor kilo verdirir dedi doktor ama ben kilo aldım ve iştahım arttı gliforum 2 aydır kullanıyorum,kilo sorunum yok aslında boy1,72 kilom 62 den 66 ya cıktı.insülin seker hepsi normal

Back