Pcos ve gebe kalmaya dair

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Merhaba öncelikle
Ben araniza yeni katildim ama hep okuyorum yazdıklarınızi. 2 ay once pko olduğumu öğrendim ama cok ilerlemedigini soyledi doktorum. Inofolic sase verdi sabah 2 aksam 2 toz kullaniyorum. Oyle cok istiyorum ki gebe kalayim bu ay adet olmak istemiyorum 8 9 gun adete ama her ay duzensizlikten dolayi gecikiyo ve dayanamayıp test yaptiriyorum sonu hüsran oluyor pko olup hamis kalan varsa bana umut olsun neler yaptiniz anlatin destek olun lutfen kizlar bana (

163 boyum 63 kilom var kuzum cok kilolu degilim aşırı zayifta degilim

Kilon boyuna göre fazla cnm. Senin 57 yada 58 olman gerek. Soğan kürünü denedin mi pko için. Bende de vardı soğan kürü yaptım ve geçen gün adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım sonuçları bugün aldım ama henüz doktora gitmedim burda yazılanlara göre pko gitmiş gibi ama en iyi sonucu dr sölicek. Tabi bütün pko belirtilerini yaşadım ve hepsi kayboldu. Geçmiş olsun inşallah allah kucağına bi bebiş verir

Deneyecegim dedigin kuru canm evet fazlam var diyet başladım simdi vereceğim insallah. Col tesekkur ederim

163 boyum 63 kilom var kuzum cok kilolu degilim aşırı zayifta degilim
Bi yazı okudum pko diyeti diye oraya bak istersen gerçekten de çok doğruymuş bem o yazıyı okumadan önce çözmüşüm olayı :) ekmeği nerdeyse hayatımdan çıkardım. Ekmek,makarna,pirinç, beyaz unlu herşey yesem bile tadımlık bakıyorum. 1 Ay bırakıp kendime dikkat ettiğimde adetim gününde geliyo. Bunları bırakmanı tavsiye ederim. Birde bol su tüket. Bende soğan suyu içtim faydası oldu mu bilmiyorum doktora gidemedim daha. Ama içtiğim ay adetimin bittiği gün çamur gibi leke geldi. Kistlerin gittiğini düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibidir. Birde hareketsiz kalma çıkabiliyosan günde yarım saat 1 saat yürü.

Doktora gttiğinde sonucu bize de söyle canım işe yarayıp yaramadığını bilelim.

Bnde pcoluyum hamile kalmak için biraz ugraşmamiz lazım BN çatlama iğnesi ile hamile kaldım beş haftalıkken düştü ilk iğnemde hamile kaldım bu ay ikinci iğnemi yaptırdım ama olmadı şu an adet oluyorum ve hap kullanmaya başladım clomenin bir üstü olan bir hapmiş adetimin 11. Günü 3. İğnemi olucam inşanlah işe yarar igne sadece sabır etmeliyiz ve dua en hayırlı Zaman'da kavuşuruz inşanlah yavrularımıza

Insallah hayirlisiyla olur canim benim oyle zor ki cevreden surekli sorular geliyor ben de cok istiyorum anne olmak . inofolic en baslangic seviye galiba ilac degil zaten folic asit takviyesi gbi bi seymis 3 ay kullan dedi doktorum bekliyorim umutla

Dikkat edicem canim 5 kilo versem zaten ideal olucak kilom beyaz ekmegi birakmam lazim ama iste calisiyorum ben aksam gelince hemen ekmek arasi yada makarna yiyorum cabuk hazir olsun diye o kötü oldu. Diyete basladim bugunden itibaren guzel Rabbim gönlümuze gore versin insallah kurtulmayi nasip etsin cok tesekkur ederim yanitin icin

Insallah hayirlisiyla olur canim benim oyle zor ki cevreden surekli sorular geliyor ben de cok istiyorum anne olmak . inofolic en baslangic seviye galiba ilac degil zaten folic asit takviyesi gbi bi seymis 3 ay kullan dedi doktorum bekliyorim umutla
İnşanlah faydası olur cnm kullan bakalım üç ay ne olucak belki fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…