- 10 Mart 2020
- 58
- 10
- 26
Öncelikle herkese merhaba.21 yaşında bir genç kızım.Polikist over sendromum var.Bundan 1 2 sene önce bir problemim yoktu bu pcosla alakalı.Ancak ne olduysa 2018 de başladı.. Gerçekten artık kafayı yemek üzereyim bayanlar.. Birde çok takıntılıyım hayatınızda görebilceğiniz en takıntılı insan benımdir hayatımı zehir ettim resmen kendime ama elimde değil.2 senedir kistik sivilcelerle boğuşuyorum artık mahvettiler beni.Yapmadıgım şey kalmadı ama yok işte içten halletmek lazım.Yüzümün sadece çene kısımlarına doğru kistik büyük sivilceler var.Bakımlara gidiyorum Tam düzeliyor derken regli zamanı yine herşey başa sarıyor.Cildimde normal zaman diliminde sivilce çıkmıyor sadece regli zamanları oda olamadıgım için en az 40 45 günden aşağı kendiliğinden oldugunu asla bilmem.Baktım bu böyle olmıycak doktor yolunu tuttuk araştırmalar falan filan derken 1 aydır yazz 24+4 doğum kontrol hapını kullanıyorum.Hatta bugün ikinci kutumun ilk hapını içtim.Reglim 3.beysz hapta geldi onda bir sıkıntı yok çok şükür ancak bu kistik akneler yine çıktı bu ay.Biraz acelemi ediyorum bilmiyorum ama ruhen mahvoldum.. Doğum kontrol hapıyla yazz ile Bilinçli bilinçsiz sivilcelerinden kurtulan var mı ? Kurtulduysanız ne kadar sürede. Lütfen bana destek olun yardımcı olun yardımınıza fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var..