Siteye yeni üye oldum. 18 yaşındayım ve lise yıllarımdan beri bu sorunla karşı karşıyayım. Ortaokuldan beri de kiloluydum. Yani kendimi hiç zayıf hatırlamıyorum. Hayatım boyunca dışlandım ve daima alay konusu oldum. Daha önce devlet hastanesinde hem endokrinde hem dahiliyede tedavi gördüm. Hep insülin direncime yönelik ilaç kullandım bi ara 13 kilo verdim ama üniversiteye hazırlandığım geçen sene kat be kat geri aldım ilacı da bıraktım. Aradan 7 ay geçti tekrar dahiliyeye gittim hep başka doktor denedim o da bir şeyin yok dedi eve gönderdi. Bu ay endokrine gittim ama özel hastaneye. Çok ilgilendi. Hipotiroidim ve polikistik overım olduğunu söyledi. Hem insülin için hem de tiroidim için ilaç verdi. Hormon testleri ve ultrason da istedi şimdi ultrasonu bekliyorum. DHEA-S seviyem de yüksek çıktı. Ultrasonla birlikte hormon sonuçlarımı da götüreceğim ona göre 2 ilaca daha başlayabileceğimi söylemişti. Biliyorum çok uzun yazdım. Ama bunca sene problemimi anneme bile inandıramadım. Bekarım ama en büyük hayalim ilerde bi çocuğumun olması. Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Bana destek olursanız sevinirim. Şuan 101 kiloyum. Yememe dikkat ediyorum. Hep denedim, olmadı. Yoruldum. Tüylerim yüzünden kendimden nefret ediyorum. ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)