Gebeliğe Hazırlık Pcos ve adetin 2. Günü kesilen kanama lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Musluk Suyu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
9.491
37.853
548
Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim27 yaşımdayım ve 17 yaşımdan beri pcosluyum ve hipotroidi hastasıyım geçen ay doktora gittim bebek için bana bir sürü ilaç verdi ve tabi ki klomen verdi adetin 3. Günü başla dedi fakat ben daha 2. Gününde adetim kesildi yarın başlamam gerekiyordu sabahtan beri hiç gelmiyor acaba kullandığım ilaçlar mı kesti kullandığım ilaçlar
günde 3 kez matofin 500 mg
Aç karnına euthyrox 50 mg ve folacin 400 mg
Günde bir kez vinalac
3 günde bir de folbiol
Son Adet tarihimden 1 hafta sonra günde 2 kez progestan kullandım 3 gün
Bir de bende mantar vardı onun içinde adetin 2. Günü eşimle beraber kullanmam için antibiyotik verdi ama adetim kesildikten sonra içtim. Şimdi size sorum daha önce kullanan arkadaşlar yarın sabah yine de klomen i kullanmalı mıyım?
Uzun oldu ama okuyup cvp verirseniz çok sevinirim ben klomen sen umutluydum

Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim27 yaşımdayım ve 17 yaşımdan beri pcosluyum ve hipotroidi hastasıyım geçen ay doktora gittim bebek için bana bir sürü ilaç verdi ve tabi ki klomen verdi adetin 3. Günü başla dedi fakat ben daha 2. Gününde adetim kesildi yarın başlamam gerekiyordu sabahtan beri hiç gelmiyor acaba kullandığım ilaçlar mı kesti kullandığım ilaçlar
günde 3 kez matofin 500 mg
Aç karnına euthyrox 50 mg ve folacin 400 mg
Günde bir kez vinalac
3 günde bir de folbiol
Son Adet tarihimden 1 hafta sonra günde 2 kez progestan kullandım 3 gün
Bir de bende mantar vardı onun içinde adetin 2. Günü eşimle beraber kullanmam için antibiyotik verdi ama adetim kesildikten sonra içtim. Şimdi size sorum daha önce kullanan arkadaşlar yarın sabah yine de klomen i kullanmalı mıyım?
Uzun oldu ama okuyup cvp verirseniz çok sevinirim ben klomen sen umutluydum

Ayni ben hipotroidi ve pkos .

Matofin adetimi duzeltti levotrion 100mg troid hapi kullaniyodum bide folik asit inofolic combi sana tavsiyem hemen inofolic combi alman.

Canım peki klomen i yarın kullanmalı mıyım?
İnofolic combi yi ne için almalıyım?
Bir de sen tedaviye başladıktan ne kadar sonda hamile kaldın çok moralim bozuldu adetim kesilince klomenden umutluydum

Bir de sen tedaviye başladıktan ne kadar sonda hamile kaldın çok moralim bozuldu adetim kesilince klomenden umutluydum

Ben 4 ay istedim 2 ay tedavisiz bekledim 3.ay catlatma.ignesi vurundum sadece bwnim yumurtam buyuyor .ama adet oldum ve 4.ay normal yolla hamileyim

İnofilic combi pkolulara verilen folik asit ayni zamanda hamile kalmaya yardimci maddeler var icinde

Klomen hakkinda yanlis yonlendirmek istemem cnm. Bu arada sogan kuru de yap.

Merhabalar. Ben de danismak istiyorum, 3 aydir adet olmuyorum pcos var. 3 gun once bir damla kanamam oldu, adet oldum sandim. Ama baska kanama olmadi. Basina boyle bisey gelen var mi?

Merhabalar. Ben de danismak istiyorum, 3 aydir adet olmuyorum pcos var. 3 gun once bir damla kanamam oldu, adet oldum sandim. Ama baska kanama olmadi. Basina boyle bisey gelen var mi?
Pcostan sanırım doktora gidin. Adet söktürücü verir. Kendş başınıza almayın ilacı. Doktor tavsiyesi ile kullanın.

Back