Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet yaradı pkoya çok faydası varmış ama yalancı adet gördürüyor bence dedi. Yani o luan soğan suyuyla kistlerini ve içini temizlemeye çalışıyor aslan pençesi/civanperçemiyle de kilo veriyormuş.
Kızlar merhaba bilenler bilir bebek isteğim var fakat bende hiç bir sorun yok eşimin de dna hasarı yok beklemedeyiz eminim Rabbim hepimizin yüzüne gülecek..sabırla sınanıyoruz sadece.gelelim konuya ben tüp testleri hormon tahlilleri yumurta takibi ne varsa hepsini yaptırdım hsg çekildi..doktorrlar sorun göremedi..dün de öylesine bir tıp merkezine gidip smear yaptırayım dedim ilk defa karşılaştığım genç bir bayan doktordu..bana over polikistik gibi yumurtalıklar dedi hormon flian baktırdın mı adet düzenli mi dedi..benim de hep düzenlidir 28 günde bir olurum.dün de yumurtam çatlamış onu da söyledi..eğer hormonlar regl düzgünse görünüm çok da önemli değil önemsemiyoruz dedi. benim kafamda kırk yılan dönüyor tabi bende sorun yok sanarken pco mu çıktı diye bilginiz var mı sadece görüntüde olup hiç bir belirtisini taşımayan var mı pco lı bir insan ymurta oluşturup çatlama olabilir mi
Tüp bebek yaptık,
Nisan ayında kimyasal gebelik oldu. Bir tane dondurulmuş var onu da eylül de yaptıracağım. Şekerim yüksek çıktı kilom var diyetteyim şuan. Kadın doğum Dr ları önem vermiyor. Kan tahlillerini yaptır. Vitaminlere bakılsın. Özellikle d vitaminine.
Ben de pcos hastasıyımprolaktinim arada yükseliyor doktorum çok sıkıntılı değil dedi kilo fazlalığımda yok aşırı adet düzensizliğimde en fazla bir iki gün gecikirdi. Bat üstünden üç gün geçti ne gelen var ne giden psikolojim allak bullak kan vermeye gitmeye korkuyorum umarım Rabbim kucağımızı boş bırakmaz Siz gebe kaldınız mı