pcos teşhisim kafa karışıklığı

montagem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
6
4
20
merhabalar geçen günlerde bi konu açmıştım pcos olduğuma inanamıyorum diye çünkü 8 yıldır adet olmaya başladığımdan beri düzenliydi adetlerim. sadece son iki aydır düzensiz ve şu anda hala gelmedi. bugün bir doktorla görüştüm ağır spor yapıp yapmadığımı hormonları tetikleyecek bi şey kullandın mı diye sordu. İlk gecikmem ağır spora başladığım ay 8 gün oldu aynı zamanda ella kullandığımdan bir ay sonra .şu anda da gelmedi. böyle konuşunca doktor pcos olmadığımı bunu geçici bir şey olduğunu söyledi. ultrasondaki görüntüye de takılmamam gerektiğini söyledi. şu an çene hattım sivilcelendi ve göğüs eteafımda üç dört kıl çıktı adetim de yok. pcosa dair her şey var ama sadece iki aydır var. sizce gerçekten geçici midir böyle geçici bi süreç yaşayan oldu mu ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum buna inansam ultrasondaki doktor pcos dedi direkt ne düşünmeliyim? sonradan pcos olduğunu öğrenenler var mı? şimdiden teşekkürler.

2018de öğrendim pcos olduğumu ve kendimi bildim bileli de reglim düzenlidir. ultrasondaki görüntü polikistik overde yeterli bir durumdur, ama sendromu var demek için hormon değerlerinin de pcosu göstermesi gerekir. evet ağır spor ve ertesi gün hapı reglde düzensizlik, hormonlarda dengesizlik yapabilir doğru. ama ultrasondaki görüntü de “amaan boşver” denilecek bir bulgu değil.

evet içim oek rahat edemedi ama düşününce hala garipsiyorum her şey iki ay içinde oldu cildim bembeyazdı hiç sivilcem yoktu şimdi başladı anlayamadım tam ne olduğunu

evet içim oek rahat edemedi ama düşününce hala garipsiyorum her şey iki ay içinde oldu cildim bembeyazdı hiç sivilcem yoktu şimdi başladı anlayamadım tam ne olduğunu
bende de hiç belirti olmadı valla.. hala daha yok. bir an metabolizmanız zayıs düsse, iyi beslenmeseniz hemen belirtileri çıkıyor. zaten doktorlar pcosta en önemli seyin metabolizmayı sağlıklı tutmak diyor

bende de hiç belirti olmadı valla.. hala daha yok. bir an metabolizmanız zayıs düsse, iyi beslenmeseniz hemen belirtileri çıkıyor. zaten doktorlar pcosta en önemli seyin metabolizmayı sağlıklı tutmak diyor
semptomlarıbo görmesem problem yok aslında ama iki aydır bırakmadılar malesef yorumunuz için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…