Pcos psikolojisi

kubraguvenozturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
16
6
29
Arkadaslar merhaba. Ben 22 yasindayim 1bucuk senelik evliyim ve malesefki pcos hastasiyim. Hamile kalamiyorum. Suan tedavi surecindeyim. Fakat doktorum kafandan silmen gerek dedi. Stres yaparsan olmaz dedi. Bende neyapacağımı bilmiyorum. Surekli evdeyim ve aklima hep iliskiden sonra acaba kalirmiyim dusuncesi geliyor. Benimle ayni durumu yasayip atlatanlar lütfen bana yardimci olsun. Tesekkurler

Arkadaslar merhaba. Ben 22 yasindayim 1bucuk senelik evliyim ve malesefki pcos hastasiyim. Hamile kalamiyorum. Suan tedavi surecindeyim. Fakat doktorum kafandan silmen gerek dedi. Stres yaparsan olmaz dedi. Bende neyapacağımı bilmiyorum. Surekli evdeyim ve aklima hep iliskiden sonra acaba kalirmiyim dusuncesi geliyor. Benimle ayni durumu yasayip atlatanlar lütfen bana yardimci olsun. Tesekkurler
Canim bende 1.5 yil cektim iki kere catlatma yaptirdim duzenli adet oldugum halde gebe kalamadim en son baska sorunlar var kesin diye rahim filmi istedim doktordan asilamaya gececektim ki filmi cekindikten iki ay sonra hamilr oldugumu ogrendim umudunu kaybetme asla olmayacak bir hastalik degil canim sadece zaman istiyor bekletiyor ama pko olup hic çocuğu olmayanı ben hic duymadim baska bir sorun olmadigi halde içini ferah tut ve gercekten beklemedigim calisma yapmadigim ay oldu

Insallah canim. Rabbim isteyen herkese hayirli evlat versin ben henüz hsg cektirmedim duzenli olmuyorum diye. Suan da folikasit kullaniyorum bidahaki ay cektirecegim o filmi insallah. En buyuk sıkıntım kafama takmak zAten. Neyle mesgul olsam bilmiyorum. Kaynanamla da beraber oturuyorum. Pek fazla kendi kendime birsey yapamiyorum da

Canim pco ilginc bir hastalik.bende de var gelinimizde de. Gelinimiz 2,5 yildir korunmuyordu, ama hamile kalamadi. Ben zaten cocuk istemiyordum henuz korunuyordum. En son birlikte adet olmustuk mayis ayinda. Agustos ayinda hamile oldugunu ogrendik, herhangi bir tedavi felan gormedi. Tam ona sevinirken 1 hafta sonra bende hamile oldugumu ogrendim:)

Ben bebegimi kaybettim onunki devam ediyor. Bak kac ay adet olmamis iki kisiyiz biz. İkimiz de hamile kalabildik dusun. Demekki vakti gelince oluyormus...

Herkese merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum bir süredir. 10 aydır evliyim , evlenmeden önce hiç sorunum yoktu, evlendikten sonra kilo alımı ile yağ oranım arttığından dolayı oluşmuş bende de malesef.. bu ay aşılama yaptırdım.

X