• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ovılasyon

Cikozy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
5
1
1
22
4 gundur ovılasyon testı yapıyorum arkadaşlar çizginin hepsımı ayni bana mı oyle gelıyo yumurtlama gunune yakınmı

Eklentiler

• 1000016641.jpg
    1000016641.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 25
4 gundur ovılasyon testı yapıyorum arkadaşlar çizginin hepsımı ayni bana mı oyle gelıyo yumurtlama gunune yakınmı
hep bı sılık cızgı cıkması normal hergun gebelıktekı gb arta arta gıtmez. bı anda gozle gorulur sekılde artar belkı 2 partta olur ama boyle degıl. yapmaya devam et de. adetın ayın kacıydı kacgunluk döngun?

hep bı sılık cızgı cıkması normal hergun gebelıktekı gb arta arta gıtmez. bı anda gozle gorulur sekılde artar belkı 2 partta olur ama boyle degıl. yapmaya devam et de. adetın ayın kacıydı kacgunluk döngun?
Cok duzensız oluyorum 15 yanımdan beri dogum kontrol hapı kullanıyorum bazen ılacsız adet oluyorum bazende 4 Ayı buluyo olmam normal dongude 30 gunde uygulamada 27sınde yumurta catlıck dıyo bılmıyorum deniyorum bende

devam edin ama düzensiz adetiniz varsa inositol kullanın isterseniz hem düzenli adet olursunuz hemde yumurtalıklarınız daha sağlıklı çatlar doktorunuzada sorun yinede

Ayy Bilmiyorum kafama gorede kullanmak istemiyorum ilac dedıgınız gıbı doktora görüneyim ben teşekkür ederim

Back