Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hep bı sılık cızgı cıkması normal hergun gebelıktekı gb arta arta gıtmez. bı anda gozle gorulur sekılde artar belkı 2 partta olur ama boyle degıl. yapmaya devam et de. adetın ayın kacıydı kacgunluk döngun?
hep bı sılık cızgı cıkması normal hergun gebelıktekı gb arta arta gıtmez. bı anda gozle gorulur sekılde artar belkı 2 partta olur ama boyle degıl. yapmaya devam et de. adetın ayın kacıydı kacgunluk döngun?
Cok duzensız oluyorum 15 yanımdan beri dogum kontrol hapı kullanıyorum bazen ılacsız adet oluyorum bazende 4 Ayı buluyo olmam normal dongude 30 gunde uygulamada 27sınde yumurta catlıck dıyo bılmıyorum deniyorum bende
devam edin ama düzensiz adetiniz varsa inositol kullanın isterseniz hem düzenli adet olursunuz hemde yumurtalıklarınız daha sağlıklı çatlar doktorunuzada sorun yinede
devam edin ama düzensiz adetiniz varsa inositol kullanın isterseniz hem düzenli adet olursunuz hemde yumurtalıklarınız daha sağlıklı çatlar doktorunuzada sorun yinede