Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ocean değil fakat venatura inositol kullanıyorum pcostan ötürü çook uzun aylarda bir adet görüyorum inositole başladığımda hemen adet gördüm devam ediyorum ve vücudumdaki bazı semptomları ortadan kaldırdı çok memnunum toplamda 3 ay kullanacağım insülin direncini de kırıyor sanki ..Öncelikle merhaba miyo insitol olarak ocaean polysitol önerildi kullanıp gebe kalan var mı etkisini gördünüz mü PCOS semptomlarınızda iyileşme meydana geldi mi her türlü bilgiye ihtiyacım var cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim
Kilo vermeye de katkısı var mı acaba insülin direnci kilo vermeyi zorlaştırıyor bi de gebeliğe katkısı olur mu sence?Merhaba ocean değil fakat venatura inositol kullanıyorum pcostan ötürü çook uzun aylarda bir adet görüyorum inositole başladığımda hemen adet gördüm devam ediyorum ve vücudumdaki bazı semptomları ortadan kaldırdı çok memnunum toplamda 3 ay kullanacağım insülin direncini de kırıyor sanki ..
Bir tıbbi çalışmada şunu okudumKilo vermeye de katkısı var mı acaba insülin direnci kilo vermeyi zorlaştırıyor bi de gebeliğe katkısı olur mu sence?
Anladım teşekkür ederimBir tıbbi çalışmada şunu okudum
Metforminden daha etkiliymiş insülin direncini kırmadan gerisini siz düşünün
İnsülin direncine bağlı verememe varsa kırılınca net verirsiniz
Ben kullanıyorum temmuz 2023ten beri henüz hamile kalmadım faydalı bir takviye . Beslenmenize dikkat edersrniz PCOS semptomlarınızı azaltırsınız ne kadar dikkat etsek düzeltsek tekrarlama durumu oluyor hayatımızı hep dikkat ederek geçirmek zorundayız . Her gün düzenli yürüyüşte çok önemli uyku düzeni de önemli kısacası sağlıklı yaşam hayat felsefemiz olmalı.. Mesela ben gluten ve laktoz hassasiyetim var. Yemiyorum dikkat ediyorum baya düzeldi bir çok şey hamd olsun. Rabbim isteyen çabalayan herkese en kısa zamanda kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsinÖncelikle merhaba miyo insitol olarak ocaean polysitol önerildi kullanıp gebe kalan var mı etkisini gördünüz mü PCOS semptomlarınızda iyileşme meydana geldi mi her türlü bilgiye ihtiyacım var cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim
Değerli mesajınız için çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırızBen kullanıyorum temmuz 2023ten beri henüz hamile kalmadım faydalı bir takviye . Beslenmenize dikkat edersrniz PCOS semptomlarınızı azaltırsınız ne kadar dikkat etsek düzeltsek tekrarlama durumu oluyor hayatımızı hep dikkat ederek geçirmek zorundayız . Her gün düzenli yürüyüşte çok önemli uyku düzeni de önemli kısacası sağlıklı yaşam hayat felsefemiz olmalı.. Mesela ben gluten ve laktoz hassasiyetim var. Yemiyorum dikkat ediyorum baya düzeldi bir çok şey hamd olsun. Rabbim isteyen çabalayan herkese en kısa zamanda kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba canım bende de pcos var , ocean inositol kendim araştırıp başlamıştım zaten özelde gittiğimde bende tam bunu verecektim dedi , dupbaston adet sökücü verdi hemen adet gör tedaviye başlayalim dedi adet oldum 5 .gün femera diye bir ilaca başladım Çarşamba günü de gün aşırı ilişkiye başlayacağım doktorun tavsiyesi ile eğer adet olmazsam beklenen tarihte test yapacam olursam yine tedavi sil baştanÖncelikle merhaba miyo insitol olarak ocaean polysitol önerildi kullanıp gebe kalan var mı etkisini gördünüz mü PCOS semptomlarınızda iyileşme meydana geldi mi her türlü bilgiye ihtiyacım var cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim
Amin balım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için rabbim yüzünü güldürsün inşallahMerhaba canım bende de pcos var , ocean inositol kendim araştırıp başlamıştım zaten özelde gittiğimde bende tam bunu verecektim dedi , dupbaston adet sökücü verdi hemen adet gör tedaviye başlayalim dedi adet oldum 5 .gün femera diye bir ilaca başladım Çarşamba günü de gün aşırı ilişkiye başlayacağım doktorun tavsiyesi ile eğer adet olmazsam beklenen tarihte test yapacam olursam yine tedavi sil baştan
Şu an psikolojik mi bilmiyorum ama sağ kasığımda bir ağrı var bakalım sonuç ne olacak bu ay
Kilolu değilim , yememe icmeme de dikkat ediyorum bu illet böyle itici bisey işte canım Allah yardımcımız olsun kucağımızi boş bırakmasın
Ek olarak üç ay bu tedavi yöntemi ile devam edeceğiz dedi sonra sonrasına bakacağız suan çatlatma iğnesi vs gerek yok dedi yumurta takibinede çağırmadi strese girme varmı yokmu kafaya takma diye
Amin canım hepimizin inşallahAmin balım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Çatlatma iğnesi verdi pekiMerhaba canım bende de pcos var , ocean inositol kendim araştırıp başlamıştım zaten özelde gittiğimde bende tam bunu verecektim dedi , dupbaston adet sökücü verdi hemen adet gör tedaviye başlayalim dedi adet oldum 5 .gün femera diye bir ilaca başladım Çarşamba günü de gün aşırı ilişkiye başlayacağım doktorun tavsiyesi ile eğer adet olmazsam beklenen tarihte test yapacam olursam yine tedavi sil baştan
Şu an psikolojik mi bilmiyorum ama sağ kasığımda bir ağrı var bakalım sonuç ne olacak bu ay
Kilolu değilim , yememe icmeme de dikkat ediyorum bu illet böyle itici bisey işte canım Allah yardımcımız olsun kucağımızi boş bırakmasın
Ek olarak üç ay bu tedavi yöntemi ile devam edeceğiz dedi sonra sonrasına bakacağız suan çatlatma iğnesi vs gerek yok dedi yumurta takibinede çağırmadi strese girme varmı yokmu kafaya takma diye
Rica ederim ne demek canım amin hepimizin inşallahAmin balım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Vermedi işte bu üç aylık ilaç tedavisi yanıt vermez ise çatlatma iğnesine geçecekÇatlatma iğnesi verdi peki
İğneye gerek kalmadan hamile kalırsın inşallahVermedi işte bu üç aylık ilaç tedavisi yanıt vermez ise çatlatma iğnesine geçecek
İnşallah canımİnşallah cabiİğneye gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah