Gebeliğe Hazırlık pcos olup Hamile kalan varmı lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş cnm aslında çok geçmemiş sende deneyebilirsin bu ay bence :) ben sırf çörekotu çiğnemiştim 15 adetim düzenlensin diye o ay hamile kaldım ama düşük yapmıştım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua:
Amin inşallaaahhh Şimdi hemen başlaym ozmaan ben oluyorsa öyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cok dikkatle yaptim Gunde iki kez sabah aksam bir soganin ince kabugunu soydum 4 de böldum.1 bucuk bardak suyu kaynamaya baslayinca sogani koydum agzi kapali sekilde 5 dakika kaynatdim ilikdan biraz sicak sekilde 15 gun boyunca icdim yemekten 15 dakika once mucize gibi o ayda hamis kaldim.bide biz her gun birliktelik yasadik ne kadar etkili bilmiyorum ve o ayda hamile kaldim.simdi 6 haftalik bebisimiz.siddetle tavsiye ediyorum inanarak yap.
peki cnm adet bitiminin ne zaman sonrası yaptın

faydası olursa bize de yaz cnm
İnş cnm aslında kist fln varsa onu geçirirmiş ben ilk kullanmaya başladığımda akıntım olmuştu beyaz şimdi şeffaf geliyor önceden arada idrar yanmam olurdu oda kalmadı şükür başka açıdan faydasını gördüm inş hamilelik içinde görürüm :KK200::dua:

Cok dikkatle yaptim Gunde iki kez sabah aksam bir soganin ince kabugunu soydum 4 de böldum.1 bucuk bardak suyu kaynamaya baslayinca sogani koydum agzi kapali sekilde 5 dakika kaynatdim ilikdan biraz sicak sekilde 15 gun boyunca icdim yemekten 15 dakika once mucize gibi o ayda hamis kaldim.bide biz her gun birliktelik yasadik ne kadar etkili bilmiyorum ve o ayda hamile kaldim.simdi 6 haftalik bebisimiz.siddetle tavsiye ediyorum inanarak yap.

Teşekkürler ben de deneyeceğim.

Bende pcos hastasıyım. Çok araştırdım çok şey denedim sonunda çocuğum oldu çok şükür. Ben size ne yaptığımı anlatayım. Öncelikle soğan kürü yapın adet olduğunuzda c-life diye bitkisel bir bal var (netten araştırırsınız) bu ikisini yaparken de folik asit olarak inofolic pembe saşe olanı kullandım (zayıfsan pembe olanı kiloluysan mavi olanı kullanman gerekiyor). Sonra da rabbimin izniyle hamile kaldım. İlaçsız senede 2-3 kere regl olabiliyordum sadece.

Back