Gebeliğe Hazırlık pcos olup Hamile kalan varmı lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim ben varim.adetleriç evlendikden sonra iki ayda uc ayda bir olmaya basladi oda ilac kullanarak. 8 ay denedik olmadi sogan kuru kullandim ve o ay bebesim geldi :anneadayı: dene mutlaka

Evet canim ben varim.adetleriç evlendikden sonra iki ayda uc ayda bir olmaya basladi oda ilac kullanarak. 8 ay denedik olmadi sogan kuru kullandim ve o ay bebesim geldi :anneadayı: dene mutlaka

Soğan kürünü detaylı anlatır mısınız? Nasıl yaptınız, kaç soğan, kaç gün vs.?

Soğan kürünü detaylı anlatır mısınız? Nasıl yaptınız, kaç soğan, kaç gün vs.?
Cok dikkatle yaptim Gunde iki kez sabah aksam bir soganin ince kabugunu soydum 4 de böldum.1 bucuk bardak suyu kaynamaya baslayinca sogani koydum agzi kapali sekilde 5 dakika kaynatdim ilikdan biraz sicak sekilde 15 gun boyunca icdim yemekten 15 dakika once mucize gibi o ayda hamis kaldim.bide biz her gun birliktelik yasadik ne kadar etkili bilmiyorum ve o ayda hamile kaldim.simdi 6 haftalik bebisimiz.siddetle tavsiye ediyorum inanarak yap.

Canim bende kalamadim henuz bir yil oldu sogan kuru bal tarcin corekotu denedim olmadi uc defa klomen ve catlatma ignesi kullandim yine olmadi rahim filmi cekindim gecen ay suan regl oldum ama adetlerim duzenlendi bir ay bile geciktigi oluyodu ilk evlendigimde suan zamaninda oluyorum hayit tohumunu deniycem bu ay eger yine olmazsa asilama yaptircam sen ne zamandir istiyosun?

Benmde 1 düşügüm var 1.5 senedır kalamadm daha kılon varsa ver ben 9 kılo verdım kendılıgunden geldı adetım bu durum benımde canımı sıkıyor ama yapcak bısey catlatma iğnelerı hormonlar derken cok kılo alıyor ınsan bıraz kendı halıne bırakcam nasp ınsallah allah her ısteyenede bızede versn en ksa zamnda

Cok dikkatle yaptim Gunde iki kez sabah aksam bir soganin ince kabugunu soydum 4 de böldum.1 bucuk bardak suyu kaynamaya baslayinca sogani koydum agzi kapali sekilde 5 dakika kaynatdim ilikdan biraz sicak sekilde 15 gun boyunca icdim yemekten 15 dakika once mucize gibi o ayda hamis kaldim.bide biz her gun birliktelik yasadik ne kadar etkili bilmiyorum ve o ayda hamile kaldim.simdi 6 haftalik bebisimiz.siddetle tavsiye ediyorum inanarak yap.

ben soğan kürünü 1 hafta yaptım sonra mide rahatsızlıgından devam edemedim cok faydalıymış evet tekrar yapsam cok güzl olcak aslında adet bitiminin kacıncı günü başladın peki. Bide hayıt tohumu cayı diyorlar hiç duydunuz mu

Bende soğan kürünün 10.günündeyim bende pko yok ama yumurta tembelliği var inş faydası olur :dua:

Sagon kürü bal çörek otu bunları yap ben inofolic ve glifor kullandım yumurtlama testiyle takip ettim ilk ay da kaldım 53 günlük bi prensim var çok şükür

Sagon kürü bal çörek otu bunları yap ben inofolic ve glifor kullandım yumurtlama testiyle takip ettim ilk ay da kaldım 53 günlük bi prensim var çok şükür
Rabbim uzun saglıklı ömür versin inşaşlah bunları duyunca banada umut oluyor bende ovulasyon testine başlycam bu ay bide hayıt cayına başladım bugün

Soğan kürünü yapamadim midemde ünser oldugu için beni fena rahatsız etti :( hayıt cayına başladım bugün inşallah bende bebegimi alırım :(

Hayır denemedim canım nasıl tarifini verirmisin acaba Okadar cok şey yaptım ki artık yorldm gerci evlendigim daha 11 ay oldu
Göz kararı balın içine eşit miktarda inçe çekilmiş çörekotu ve tarçın döküp macun kıvamına getireceksin cnm adetin 2. Günü yada 3. Günü başlanıp 15 gün uygulanıyor

Herhangi bir bal olurmu peki bide sabah akşam tok ac farkedermi tüh reglm bitti 3 gün oldu keşke bilseydim hemen yapardım

Ozaman bidaki regl döneminde deniycem kesin inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırım :)
İnş cnm aslında çok geçmemiş sende deneyebilirsin bu ay bence :) ben sırf çörekotu çiğnemiştim 15 adetim düzenlensin diye o ay hamile kaldım ama düşük yapmıştım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua:

Back