Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ben varim.adetleriç evlendikden sonra iki ayda uc ayda bir olmaya basladi oda ilac kullanarak. 8 ay denedik olmadi sogan kuru kullandim ve o ay bebesim geldidene mutlaka
Cok dikkatle yaptim Gunde iki kez sabah aksam bir soganin ince kabugunu soydum 4 de böldum.1 bucuk bardak suyu kaynamaya baslayinca sogani koydum agzi kapali sekilde 5 dakika kaynatdim ilikdan biraz sicak sekilde 15 gun boyunca icdim yemekten 15 dakika once mucize gibi o ayda hamis kaldim.bide biz her gun birliktelik yasadik ne kadar etkili bilmiyorum ve o ayda hamile kaldim.simdi 6 haftalik bebisimiz.siddetle tavsiye ediyorum inanarak yap.Soğan kürünü detaylı anlatır mısınız? Nasıl yaptınız, kaç soğan, kaç gün vs.?
Cok dikkatle yaptim Gunde iki kez sabah aksam bir soganin ince kabugunu soydum 4 de böldum.1 bucuk bardak suyu kaynamaya baslayinca sogani koydum agzi kapali sekilde 5 dakika kaynatdim ilikdan biraz sicak sekilde 15 gun boyunca icdim yemekten 15 dakika once mucize gibi o ayda hamis kaldim.bide biz her gun birliktelik yasadik ne kadar etkili bilmiyorum ve o ayda hamile kaldim.simdi 6 haftalik bebisimiz.siddetle tavsiye ediyorum inanarak yap.
Rabbim saglıklı ömür versin inşallah darısı bizeEvet canim ben varim.adetleriç evlendikden sonra iki ayda uc ayda bir olmaya basladi oda ilac kullanarak. 8 ay denedik olmadi sogan kuru kullandim ve o ay bebesim geldidene mutlaka
Rabbim uzun saglıklı ömür versin inşaşlah bunları duyunca banada umut oluyor bende ovulasyon testine başlycam bu ay bide hayıt cayına başladım bugünSagon kürü bal çörek otu bunları yap ben inofolic ve glifor kullandım yumurtlama testiyle takip ettim ilk ay da kaldım 53 günlük bi prensim var çok şükür
Soğan kürünü yapamadim midemde ünser oldugu için beni fena rahatsız ettiSagon kürü bal çörek otu bunları yap ben inofolic ve glifor kullandım yumurtlama testiyle takip ettim ilk ay da kaldım 53 günlük bi prensim var çok şükür
Çörekotu bal tarçın denedin mi cnmSoğan kürünü yapamadim midemde ünser oldugu için beni fena rahatsız ettihayıt cayına başladım bugün inşallah bende bebegimi alırım
![]()
Hayır denemedim canım nasıl tarifini verirmisin acaba Okadar cok şey yaptım ki artık yorldm gerci evlendigim daha 11 ay olduÇörekotu bal tarçın denedin mi cnm
Göz kararı balın içine eşit miktarda inçe çekilmiş çörekotu ve tarçın döküp macun kıvamına getireceksin cnm adetin 2. Günü yada 3. Günü başlanıp 15 gün uygulanıyorHayır denemedim canım nasıl tarifini verirmisin acaba Okadar cok şey yaptım ki artık yorldm gerci evlendigim daha 11 ay oldu
Ozaman bidaki regl döneminde deniycem kesin inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırım :)Bal farketmez cnm aç tokta farketmiyor
İnş cnm aslında çok geçmemiş sende deneyebilirsin bu ay bence :) ben sırf çörekotu çiğnemiştim 15 adetim düzenlensin diye o ay hamile kaldım ama düşük yapmıştım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınOzaman bidaki regl döneminde deniycem kesin inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırım :)