pcos olup gebe kalanlar

kub2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
7
5
29
Kızlar pcos teşhisi konulduktan sonra klomen tedavisi denedik ama yumurtalarımda yine pcos görüntüsü vardı işe yaramadı. Doktor çocuk için acele edecekseniz tüp bebek tavsiye ederim dedi. Ama ben doğal yollarla gebelik yaşamak istiyorum. pcos olup gebe kalan arkadaşlar bir yol gösterebilir mi ? ne yaptınız nasıl bir yol izlediniz?

Merhaba 4 yıldır evliyim. Pco adet düzensizliğim vardı. Geçen sene doktora gittik direkt tüp bebek tedavisine başlandı. Zaman harcamayın aşılamayla dedi doktorum. folik asit kullanmaya başladım. 7 ay sonra çift embriyo transferi oldum ama tutmadı. İnofolik hep kullanmaya devam ettim bu süreçte. Ve negatif sonuç aldıktan hemen sonra kendiliğinden hamile kaldım. Evet tüp bebek tutmadı ama o süreçte kullandığım kan sulandırıcı ve vitaminlerin etkisi olduğunu düşünüyorum.

vitamin olarak ne kullandınız

Merhaba benim rahmimde perde vardı (7 aylık doğmuşum ) adetim genelde 33 günlük dönüşe oluyordu doktorum Orzax pılysitol verdi döngü 28 güne düştü 2ay düzenli oldu şuan 60 gündür olmuyor test yaptım negatif çalıştığım için hastaneye de gidemiyorum sebebi ne olabilir fikriniz var mı ameliyatta doktor kistte vardı onu da aldım dedi ama adetim hep düzenliydi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…