• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS olanlar Negatif transfer sonrası ne zaman adet oldunuz

yengec861

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
16
3
6
29
Merhabalar
21 Aralık ilk deneme transfer oldum 2 embriyo ile
12.gün beta negatif çıktı.Doktor ilaçları bırak adet olunca gel dedi.Ne zaman adet olurum acaba?
Pcos olduğu için gecikebilir mi normalde düzenli değildi adetlerim
Siz ne zaman adet oldunuz Pcos olanlar?

Merhabalar
12.gün beta negatif çıktı.Doktor ilaçları bırak adet olunca gel dedi.Ne zaman adet olurum acaba?
Bende de pkos var ilaclari bıraktıktan 5 gun sonra oldum . İkinci tedaviye hemen mi başlayacaksınız acaba. Sadece pkostan dolayı mı tupbebek yaptırdınız

Merhabalar
Tedaviniz nasıl ilerledi acaba . Bende 25 kasımda transfer oldum ilk defa ama negatif oldu eşimin sperm sorunu var benimde

Bende pcos var eşimde de hareketlilik sorunu var.iki taraflı yani.Aralık ayında başladık tedaviye.10 yumurta toplandı.6 tanesi döllendi 5aa kalitedeydi.2 embriyo taze transfer yapıldı 4 tanesini dondurduk.çok umutluydum ama malesef olmadı hayırlısı inşallah

Bende pcos var eşimde de hareketlilik sorunu var.iki taraflı yani.Aralık ayında başladık tedaviye.10 yumurta toplandı.6 tanesi döllendi 5aa kalitedeydi.2 embriyo taze transfer yapıldı 4 tanesini dondurduk.çok umutluydum ama malesef olmadı hayırlısı inşallah
Dondurulmuş oldugu icin ikinci tedaviye hemen başlayacaksınız galiba. Nerde tedavi görüyorsunuz acaba .

Ben hemen başlamak istiyorum ama doktor ne der bilmiyorum.konyadayız biz siz nerdesiniz

Sizin var mı dondurulmuş
Benim 32 yumurtam toplandı eşimde azosperm var mikrotese ile sperm alında 13 tane embriyo oluştu 4 tanesi 3. Gün donduruldu . Ben pkostan dolayı yumurta toplamadan sonra ohss oldum . O yüzden dondurulmus embriyo transferi oldum . Tek embriyo transferi oldum diğerleri de çok kalitesiz di zaten imha edildi . Trabzon da fakülte hastanesinde yaptık ilk denemeyi . Şimdi istanbula gittik eşim için bahceci tupbebek merkezine orda devam edeceğiz nasipse

Geçmiş olsun.ben de yumurta toplamadan sonra karnım şişti hep.transfer günü hemşire işleme hazırlarken ultrasonla idrara sıkışıklığa bakıyordu.karnımda sanırım sıvı birikintisi vardı doktora gösterdi ama bişey demediler bana.Ohss miydi bilmiyorum.şimdi aklıma geliyor transfer o yüzden mi negatif oldu acaba diye.

Geçmiş olsun.ben de yumurta toplamadan sonra karnım şişti hep.transfer günü hemşire işleme hazırlarken ultrasonla idrara sıkışıklığa bakıyordu.karnımda sanırım sıvı birikintisi vardı doktora gösterdi ama bişey demediler bana.Ohss miydi bilmiyorum.şimdi aklıma geliyor transfer o yüzden mi negatif oldu acaba diye.
Teşekkür ederim . O yüzden mi negatif oldu bilmiyorum ama bende sivi var diye dondurulmuş embriyo transferi ni uygun gördü doktorum

Ben de dün adet oldum artık yarın gidicem doktora.Siz transfer ne zaman olacak ya da oldunuz mu

Ben de dün adet oldum artık yarın gidicem doktora.Siz transfer ne zaman olacak ya da oldunuz mu
Negatif sonuçlandı 2 ay onceki transferim . Şimdi istanbul bahcecide once eşim tedavi olacak sonra tekrar tüpbebek sürecine başlayacağız nasipse. Yolumuz uzun inşallah sonu güzel olur hepimizin

Doktor bir sonraki adet bekleyelim dedi Rahmi dinlendirmek için bana da.Umarım güzel sonuçlanır herkes için yıpratıcı bi süreç çünkü.

Back