Pcos muyum?

filozoFKadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
1
0
26
Kızlar merhaba benim kafam bir konuya takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 8 aylık evliyim yeni yeni bebek hazırlıklarına başladık bunun için doktora gittim hani bir sorun var mı diye de doktor Pcos olduğumu söyledi. Hemen başka bir hastaneye gittim o da benden hormon testi istedi. Belirtilerim Pcosa uymuyor pek. Düzenli regl olan biriyim. Kıllanma ve sivilcelenmem de yok. Hormon testi sonuçlarını daha göstermedim.
Lh:10.2
Tsh :3.22
Fsh:5.40
Prolaktin:19.99 değerlerim böyle çıktı doktora daha gidemedim. Bu değerler nasıl Pcos muyum anlamadım. Biri yardımcı olabilir mi?

Büyük ihtimalle lh fshın 2 katı olduğu için pcos demişlerdir. Lh az daha düşük olabilirmiş. Benim de lh 12 fsh 7 çıkmıştı ama doktor pcos falan demedi zaten ultrasonda öyle bi görünüm yoktu adet düzensizliği kıllanma sivilcelenme yoktu. Sadece lh biraz yüksek dedi. Thancss woman verdi yumurta geliştirici hormon dengeleyici dedi bunu 1 ay kullandım ve femara kullandım hamile kaldım o ay

Bende düzenli regli oluyorum, ekstra bir tüylenme kıllanma problemim yok ama pcos denildi. Doktorum bu belirtiler olmasa bile yumurtaların öyle demiyor demişti

Selamlar, bende thancss woman+folik asit başladım bu ay doktorum önerdi 12. Gündeyim sizin kutu bitiminde mi gebelik oluştu yoksa kutu bitmeden mi ?

Selamlar, bende thancss woman+folik asit başladım bu ay doktorum önerdi 12. Gündeyim sizin kutu bitiminde mi gebelik oluştu yoksa kutu bitmeden mi ?
Thancss woman kullanırken folik asit kullanmadım ayrıca çünkü içinde var zaten. Ben adetimin 2.günü başladım kutu bitene kadar kullandım zaten bittiği gün test yapmıştım pozitif çıktı o gün doktora gittim. Onu kullanmayı bıraktırdı başka folik asite geçti

Bende ikinci gün kullanmaya başladım. Folik asit olduğunu biliyorum ama ekstra olarak yinele başlattı. Benimde çarşamba randevum var merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…